Christiansen etter sjuendeplass: – Gleder meg til å analysere løpet

DÅRLIG DAG: Henrik Christiansen fikk ikke ut det han håpet og endte på sjuendeplass i EM-finalen på 1.500 meter. FOTO: NTB SCANPIX

DÅRLIG DAG: Henrik Christiansen fikk ikke ut det han håpet og endte på sjuendeplass i EM-finalen på 1.500 meter. FOTO: NTB SCANPIX Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

LONDON, ENGLAND: Henrik Christiansen (19) var skuffet etter ha havnet langt bak på 1.500 meterfinalen.

DEL

Skjetten-svømmeren lå på sjette- og sjuendeplass gjennom hele løpet av endte over 15 sekunder bak medaljeplass i det han synes var et skuffende løp.

– Jeg er litt usikker på hvorfor det ble slik. Jeg følte meg veldig bra for løpet, men merket at jeg ikke var i toppform. For meg kom det som et sjokk. Jeg gleder meg til å analysere løpet for å finne ut hva som gikk galt. Dette stemte ikke noe særlig, sa 19-åringen til NRK kort tid etter han hadde kommet opp av bassenget.

Det var ventet at Christiansen ville levere en sterkere andre halvdel av løpet og midtveis lå han på skuddhold til å avansere.

– Den treningsperioden jeg er i nå, er det logisk å ha mer krefter mot slutten. Men jeg følte ikke jeg hadde krefter igjen. Men det går an å ha en dårlig dag.

Allerede torsdag formiddag er det forsøksheat på 800 meter. Til det kan ting snu.

– Jeg skal omstille meg til et nytt løp i morgen. Jeg har egentlig ingen spesielle forventninger. Nå er det bare å få i seg nok næring og være klar.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags