Gå til sidens hovedinnhold

Helt bak skigard´n!

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Gjerdrum Bygderevy gjør for tredje år sitt innpass på Gjerdrum Kulturhus 14, 15, og 16.november. Og da kan man vel med trygghet si at revytradisjonen er på plass igjen i bygda.
Og i årets bygderevy spoler vi tiden hele to måneder tilbake, det nærmer seg kommunevalg og det går rykter om at rådmannen har lagt skumle planer for hva som skal skje med sentrumet på Ask. Og attpåtil virker det som at det er fri flyt av cyanid, ulv og hundebæsj. Men valg er valg, og valg skal det bli, og ingen andre enn vårt kjære publikum skal få stemme frem den de vil skal bli ordfører i årets forestilling; Helt bak skigard´n!

På scenen finner du Per Juel Knudsen, Tone Granerud, Gaute Pedersen, Sølvi Egner-Kaupang, Espen Alnæs, Kjersti Eskild Havenstrøm, Jan Thorseng, Marianne Skåring, Joakim Helgesen, Ellen Nyhagebråten, Silje Marie Brattbakk, Martine Narten og Hans Kristoffer Braate.
Marie Juel Knudsen og Emrik Vatndal har hatt regien på årets forestilling, og er også å finne på scenen.
Premieren er så godt som utsolgt, men du kan sikre deg billetter til fredag og lørdag via ebillett.no eller Gjerdrum bibliotek.

Kommentarer til denne saken