8 tips til ting å gjøre i helga

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LILLESTRØM: Norges første Pole dance-konkurranse for amatører finner sted i Lillestrøm i kveld. Her vil du få se nybakte pole-talenter dele kunstene sine og konkurrere om sitt kanskje aller første trofe. I denne konkurransen fokuseres det like mye på pole-teknikk som kreativitet og tema. Arrangør er Sometimes Pole Studio.

Lillestrøm Kultursenter, fredag kl. 19.

Å mestre tanker

NANNESTAD: Steffen Dahl sa opp jobben som leder og konsulent for å bli polfarer, og gjennomførte ekspedisjoner alene over Sydpolen og Nordpolen. Men den vanskeligste reisen begynte først etter hjemkomsten. Plutselig ble frykten for å gå på butikken større enn frykten for å møte isbjørn i 30 minusgrader. Flere år med angst og depresjoner fulgte. Nå har Dahl lært seg hvordan hverdagen kan takles. Dahl forteller om polferdene og tiden etterpå.

Nannestad bibliotek, lørdag kl. 13.30

Dur & Moll på Torvet

LILLESTRØM: Hver lørdag byr lokale artister og band på konsert på Torvet i Lillestrøm, og denne lørdagen er det Skjetten Dur & Moll som skal stå for underholdningen. Koret har et allsidig repertoar og synger alt fra pop, swing og jazz-inspirerte låter til folketoner og viser. Her blir det garantert mulighet til å synge med!

Torvet i Lillestrøm, lørdag kl 13.

Utstilling i Galleri Festiviteten

EIDSVOLL: «Enten før, eller etterpå» har Mette Mygland og Synnøve Søtorp kalt sin utstilling i Galleri Festiviteten. Utstillingen åpner lørdag og varer til søndag 5. november.

Vernissage i Galleri Festiviteten, Eidsvoll verk, lørdag kl 14.

Modelljernbane-messe

SKEDSMOKORSET: Er du modelljernbane-entusiast? Da bør du ta turen til Skedsmo samfunnshus lørdag. Der foregår årets Modelljernbanemesse. Her blir det salg av modelljernbaner, modellbiler og utstyr til modelljernbane.

Skedsmo samfunnshus, Skedsmokorset, lørdag 11-17.

100 år med husflid og håndverk

BLAKER: Det er 100 år siden Statens husflidsskole ble etablert på Blaker skanse, og det markeres med utstillingen «Med Hånd og Ånd» på Kunstskansen. Åpningen er på lørdag og utstillingen varer til 29. oktober.

Vernissage lørdag kl 13, Blaker skanse i Sørum

Dansegalla i Letohallen

Lørdag er det dansefest i Letohallen. Bandene som spiller opp til dans er Rune Rudberg Band og Contrazt. Begge har spilt på dansegalla på Letohallen mange ganger tidligere. Dansegallaen har plass til 1.000 danseglade, så her er det bare å møte opp om du vil ta deg en svingom.

Letohallen, lørdag fra kl 20.

Plass til å svinge seg: Bildet er fra en tidligere dansegalla i Letohallen hvor også Contrazt sto på scenen.

Plass til å svinge seg: Bildet er fra en tidligere dansegalla i Letohallen hvor også Contrazt sto på scenen. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags