Politiet på Romerike hadde natt til søndag flere oppdrag som omhandlet feststøy og fyll.

23.15: Et utested i Lillestrøm tar kontakt med politiet for å få bistand med en av sine gjester. Ifølge politiet hadde en mann i 40-årene seksuell krenkende adferd overfor flere kvinner på utestedet og kom med trusler mot de ansatte. Vedkommende ble bortvist fra sentrum.

00.15: Politiet reiser til en privatadresse på Algarheim etter klager på støy fra en privatadresse. Beboeren får pålegg om å dempe musikken.

00.15: På Skårer i Lørenskog får også en beboer muntlig pålegg om å dempe seg. Der skal det ha vært både høylytt skriking og musikk.

– Vi har avsluttet i tillegg til dette private fester flere steder på Romerike i løpet av natten. Det har også vært en del meldinger om feststøy som vi ikke har kunnet reise ut på grunnet kapasitet, sier oppdragsleder Henrik Larsen i Øst politidistrikt.

04.25: På Oslo lufthavn må politiet bistå en meget beruset mann i 30-årene. Ifølge politiet var vedkommende så full at han hadde gjort i buksa. Ute av stand til å ta vare på seg selv ble mannen innbrakt og fikk sove ut rusen i arresten.

06.10: Like i nærheten av politihuset i Lillestrøm reagerer en person på en høylytt diskusjon mellom en taxisjåfør og en passasjer. Ifølge politiet skal passasjeren ha nektet å gjøre opp for seg. Uenigheten løste seg med politiets bistand, opplyser oppdragsleder Larsen.