Gir 50 millioner kroner til sommeraktiviteter for barn

FERIE: Det vil bli en annerledes sommerferie for mange barn og unge i år. Nå kan lag og foreninger søke om pengestøtte til å arrangere aktiviteter.

FERIE: Det vil bli en annerledes sommerferie for mange barn og unge i år. Nå kan lag og foreninger søke om pengestøtte til å arrangere aktiviteter. Foto:

– Alle har hatt en annerledes vår i år. Mange barn og unge har lengtet etter å ha det gøy sammen med venner. Noen har færre muligheter enn andre til å reise bort og oppleve nye ting.

DEL

– Vi vil at alle skal ha noe å glede seg til i sommer, spesielt barn og unge, uttaler administrerende direktør i Gjensidigestiftelsen, Unn Dehlen til stiftelsens egen nettside.

De har nå satt av 50 millioner kroner til sommeraktiviteter for barn og unge.

– Alle har hatt en annerledes vår i år. Mange barn og unge har lengtet etter å ha det gøy sammen med venner. Noen har færre muligheter enn andre til å reise bort og oppleve nye ting, forklarer Stiftelsen.

Derfor kan nå lag, foreninger og organisasjoner i Norge søke om midler til tiltak.

– Utfordringen som nå sendes ut til frivillige lag og foreninger er å skape aktiviteter som gir gode sommeropplevelser, og tiltak hvor unge engasjeres i meningsfylte aktiviteter. I tillegg ønsker vi søknader om digitale inkluderende møteplasser, sier Dehlen.

Fristen for å søke er 1. juni.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken