Den eller de som stjal en hvit Porsche 911 med registreringsnummer UR 55373 på Gardermoen lørdag, er fortsatt på frifot. Den ekstreme bilen med 550 hestekrefter er ikke funnet.

Den ble stjålet fra Gardermoen hvor artist Mikkel Christiansen i DJ Broiler hadde satt den i parkeringshuset fredag. Da han kom tilbake lørdag, var den borte. Det førte til medieomtale i riksdekkende medier, uten at det har bidratt til at bilen er funnet.

Få opplysninger fra politiet

Da Christiansen kom tilbake fra Stavanger lørdag morgen, fant han ikke bilen i P-huset. Politiet hadde da allerede vært på jakt etter den, men mistet den ved Råholt kirke.

– Vi fikk meldinger om at den som kjørte bilen, oppførte seg mistenkelig, og en patrulje kjørte etter for å se om de kunne ta den igjen, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt.

Bilder er publisert i flere nettaviser landet over, ettersom eieren er godt kjent som musikkprodusent og DJ, uten at det har gitt resultater.

Den var ikke funnet søndag da RB snakket med operasjonssentralen i 13-tiden.

Det har vært umulig å få tak i noen i politiet som kan si noe om hvorvidt det har kommet inn mange observasjoner fra publikum, noe politiet har bedt om selv på Twitter.

Men etter det RB erfarer, har det kommet inn en del slike. Hvor bilen er sett, vet vi imidlertid ikke. Operasjonsleder bekrefter bare at bilen ikke er funnet og vet ikke noe om dette. På sentralen vet de heller ikke hvem i politiet som eventuelt kunne uttale seg om saken.

Etterlyst

Trolig blir den etterforsket av Gardermoen politistasjon når flere etterforskere er på jobb mandag. Ettersom tyveriet skjedde på Gardermoen er det naturlig at de etterforsker den.

Etter det RB får opplyst, skal det være gjort en del straksetterforsning, uten at noen kan svare på hva det består i, eller om man har sett på video fra parkeringshuset. 

Politiet ønsker fortsatt tips om bilen. Det skal være etterlyst, også internasjonalt.

 

Mikkel Christiansen forteller til RB at han parkerte bilen på P10 på Gardermoen fredag formiddag.

– Da kom jeg tilbake i dag klokken 0830, var den ikke der. Jeg meldte den stjålet. Da fortalte politiet at de allerede hadde observert den, forteller han lørdag formiddag.

Han er overrasket over at tyvene i det hele tatt har klart å kjøre den.

– Det er en vanskelig bil å kjøre. Det er en gammel bil med veldig mye hester, så den er litt krevende, forteller han.

RB kommer tilbake med mer!