To samlinger før avreise til VM for Reiten & co

PORTADOWN, NORD-IRLAND 20180410.
Caroline Graham Hansen (nr. 2  med ryggen til)  scorer det første målet under tirsdagens kamp mot Nord-Irland som endte 0-3, på stadion i Shamrock Park, Portadown
Foto: Berit Roald / NTB scanpix

PORTADOWN, NORD-IRLAND 20180410. Caroline Graham Hansen (nr. 2 med ryggen til) scorer det første målet under tirsdagens kamp mot Nord-Irland som endte 0-3, på stadion i Shamrock Park, Portadown Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Den norske kvinnelandslaget i fotball gjør starter de siste VM-forberedelsene i Oslo og Moss før sommerens VM i Frankrike.

DEL

Landslagssjef Martin Sjögrens utvalgte starter oppladningen til VM med samling i Oslo fra 20. mai. Tre treningsøkter senere går turen videre til Moss seks dager senere, der det norske landslaget blant annet skal spille kamp mot et guttelag. Motstander er foreløpig ikke kjent.

Turen mot Frankrike starter 30. mai.

I den franske byen Amiens skal VM-formen finpussen i generalprøven mot Sør-Afrika, 2. juni.

Kort tid etter kampen reiser jentene til Reims der Norge spiller sin åpningskamp i VM mot Nigeria 8. juni. Norge er også i gruppe med VM-verten Frankrike (12. juni i Nice) og Sør-Korea. (17. juni i Reims).

Det norske landslaget reiser til mesterskapet med et hårete mål: Å ta medalje.

– Vi vet at det er et veldig ambisiøst mål. Vi må treffe på alt og ha litt tur i tillegg, men gruppen har kommet langt, og alle våre planer går ut på at vi skal være i Frankrike lenge, sa Sjögren til NTB i starten av mai.

Det vil i så fall bli Norges første VM-medalje siden gullet i 1995.

Fotball-VM for kvinner spilles fra 7. juni til 7. juli.

RB-TV: Se Synne Skinnes Hansen snakke om LSK kvinner og VM i vårt magasin «Romeriksball»

Artikkeltags