Nytt poengtap for Norge i G19-EM i fotball

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nok en gang ble det stang ut for Norges fotballjuniorer i G19-EM. Tross store sjanser ble det kun 0-0 og ett poeng mot Tsjekkia torsdag kveld.

DEL

LSK-stopperne Erik Tobias Sandberg og Philip Slørdahl spilte hele kampen for Norge

Resultatet gjør at Norge står med to poeng på like mange kamper. Dermed vil søndagens oppgjør mot Frankrike avgjøre om Norge avanserer til semifinale.

– Jeg er misfornøyd med at vi heller ikke klarer å vinne denne kampen. Jeg synes vi spiller en meget god kamp og har bra kontroll mye av kampen. En sur uavgjort. Jeg synes vi fortjener å vinne denne kampen, sa Halle til Norges Fotballforbunds Twitter -kanal etter kampen.

Ett poeng mot Tsjekkia gjør at Gunnar Halles mannskap aller helst må slå franskmennene.

– Nå må vi vel bare slå Frankrike. Det blir en tøff kamp, men jeg synes vi gjør en meget god kamp i da. Vi skal bli vanskelig å score på også mot Frankrike og håpe at vi har litt mer marginer med oss mot dem, uttalte landslagstreneren.

Larsen med stolpeskudd

Selv om oppgjøret endte målløst, var Norge svært nære ved å få hull på byllen.

Jørgen Strand Larsen hadde en gigantisk mulighet til å sikre norsk ledelse til pause. Sarpsborg 08-spiller kom seg inn i feltet og dro av en forsvarer, men skuddet gikk på innsiden av stanga og ut.

Like etter pause var Erik Botheim noen skostørrelser unna å sette Edvard Tagseths innlegg i mål.

Kristoffersen Hagen nære

Norge presset på for seier, og kvarteret før slutt dirret det på ny i metallet i Armenia. Skuddet til Elias Kristoffersen Hagen fra 16 meter gikk i tverrliggeren og over.

Mandagens åpningskamp mot Irland endte 1-1 etter at Norge rotet bort seieren i sluttminuttene.

De to beste i de to gruppene går videre til onsdagens semifinaler. Finalen spilles 27. juli.

Artikkeltags