Toppløs i Melodi Grand Prix-video

JESSHEIM: Paradise Hotel-Iselin ender opp toppløs i MGP-videoen "En godt stekt pizza".

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

JESSHEIM: – Denne videoen er drøy. Men drøyt er bra, sier Iselin Michelsen (24).

DEL

På lørdag braker det løs i Oslo Spektrum. I år har NRK valgt å droppe delfinaler, og heller satse alt på en stor finale.

Under lørdagens Melodi Grand Prix skal 11 artister kjempe om å få dra til Wien og representere Norge i mai.

– Drøyt er bra

En av låtene er «En godt stekt pizza», som framføres av duoen Staysman & Lazz. Stian «Staysman» Thorbjørnsen var med i Paradise Hotel 2012, hvor han ble kjent med Paradise-deltaker Iselin Michelsen (24) fra Jessheim. Hun er med i musikkvideoen til «En godt stekt pizza», som har fått terningkast 1 av anmelderne.

– Jeg har etter hvert blitt fast inventar i Staysman & Lazz sine videoer. Denne videoen er drøy, men drøyt et bra. Folk vil ha drøyt, forteller Iselin, som til slutt ender opp med å være toppløs i videoen.

Flørt med Live Nelvik

I musikkvideoen dukker også programleder Live Nelvik opp. I programserien «Dama til» prøver Live å finne ut hvordan det er å være kjærester til ulike norske kjendismenn.

Da hun var dama til Stian Thorbjørnsen i Staysman & Lazz, lovet Stian henne en rolle i musikkvideoen til Grand Prix-låten.

– Stian var så grei at han lovet meg en rolle i musikkvideoen. At rollen medførte beføling av en annen kvinnes bryster kom derimot som en overraskelse på meg, sier Nelvik til nrk.no.

For et år siden la Iselin inn 500 gram silikon i hvert bryst.

– Det var bare koselig at Live tok på meg. Det var første gang vi møttes, og vi lo så masse under innspillingen, forteller Jessheim-jenta, som blogger på iselinmichelsen.blogg.no.


Topplisten blogg.no på Romerike uke 11
1. anettemarie (Lørenskog)
2. hillmarhirch (Fet)
3. krifs (Ullensaker)
4. bryggesjauerfrue (Sørum)
5. fitnessthea (Skedsmo)
6. rebekkaandrine (Skedsmo)
7. wanita (Skedsmo)
8. monster 1 (Nannestad)
9. mammatil6 (Eidsvoll)
10. kosovares (Lørenskog)

Artikkeltags