(SIDE2): - Jeg gikk inn med helt åpent sinn og syns det er et kjempespennende konsept. Jeg meldte meg litt på for å få avkreftet at folk er så dumme som de virker, men sånn gikk det ikke, sier Kokkin, som var forberedt på at han kom til å gå ut under den første parseremonien.

På spørsmål fra Side2 om han bare sier disse tingene fordi han røk ut allerede etter kun fire dager inne på hotellet, svarer han kontant nei.

- Nei, du må bare møte dem, så får du bekreftet det jeg sier. Folk er framstilt veldig godt. Og det er klart det var en del hyggelig mennesker, men jeg må jo si at jeg fikk sjokk av hvordan folk oppfører seg. Jeg tror ikke jeg oppførte meg sånn da jeg var 20-22, sier Kokkin, som syns det var helt greit å dra hjem.

- Håper de angrer

Kokkin sier han var fryktelig lei av å være på hotellet på tross av det korte oppholdet sitt.

- Jeg var fryktelig lei, jeg fikk jo ikke «connection» med noen av dem som var igjen. Så jeg redda meg selv for å si det sånn.

- Er det virkelig så ille som man tror når man ser det på TV?

- Det er verre. Mye verre. Og jeg tenker jo på både foreldrene deres og dem selv. Jeg skjønner ikke at de kan gjøre dette mot dem, sier Kokkin.

Den 26 år gamle stylisten fra Årnes tror mange kommer til å angre på ting de har sagt og gjort.

- De er jo oppegående mennesker som sier og gjør det de mener, og må stå for det altså. Men jeg håper de angrer, sier Kokkin.

Ville hjem

Kokkin synes deltagerne rett og slett har vært ganske slemme.

- En ting er at man kan kommentere andre menneskers oppførsel og sånn, men det å gå på utseende er så stygt gjort. Det å si at noen er stygge, det for meg er helt utafor, sier Kokkin.

Han visste tidlig at han ikke kom til å gå veldig godt overens med de andre deltagerne.

- Jeg tenkte vel i det jeg åpnet døra og møtte menneskene med en gang at «nå må jeg hjem». Og selv om vi fikk en god tone, skjønte jeg raskt at dette ikke er min type mennesker. Det så jeg på premierefesten. Jeg fikk jo helt sjokk, folk kom drita fra klokken var 18.00 og folk gråt når jeg kom inn døra der, sier Kokkin.

Vet ikke hvem vinneren er

Kokkin vet ikke hvem vinneren er, men har en anelse.

- Det var jo noen som gikk med hodet høyere hevet enn andre på premierefesten for å si det sånn, sier Kokkin som gleder seg til å se resten av sesongen.

- Så klart jeg kommer til å se på. Jeg syns det er et konsept som er utrolig spennende og morsomt. Det er jo masse humor, sier Kokkin til Side2.