– Det er første gang jeg er nominert, og det føles veldig bra. Nå håper jeg at jeg får nok stemmer til å komme i finalen, sier Linda Elmin til RB

Linda har jobbet med interiør de siste 15 årene, både som journalist, stylist og som butikkeier. Hun har blogget siden 2007, og startet bloggen Hviitblogg.no for fem år siden.

– Jeg håper at folk vil stemme på meg fordi jeg skriver en ren interiørblogg, der jeg deler både inspirasjon, trender, oppdateringer fra innkjøp til nettbutikken og bilder fra stylinger, forteller Linda, som også er innehaver av nettbutikken hviit.no.

Stem fram til nyttår

Det er totalt ti semifinalister som er nominert til «Årets interiørblogg».

– Man kan stemme hver dag helt fram til nyttårsaften. Så da vet dere hva jeg ønsker meg til jul, smiler Linda.

På bloggen deler hun også glimt av sitt eget hjem.

– Min stil er egentlig bare min. Selv om jeg jobber mye med trender og forecast på hva som kommer, er jeg ikke så opptatt av å navngi stiler. Jeg mener det er viktigere å lage sitt eget hjem. Det er det er det jeg prøver å formidle på bloggen, sier hun.

Kan vinne fotopris

Linda er også finalist til Canon Fotopris under Vixen Blog Awards, som den eneste interiørbloggeren.

– Jeg er i finalen og det er stas! En av fotografene jeg virkelig ser opp til, Marcel Leliënhof, er i juryen og derfor henger denne prisen ekstra høyt for meg. Jeg er nominert sammen med fire andre, blant annet Camilla Phil og StyleConnection, så det er ingen tvil om at jeg er i godt selskap, sier boligstylisten.

Fakta

  • Det skal deles ut priser i 14 ulike kategorier under Vixen Blog Awards. En av prisene er «Årets interiørblogg»
  • Du stemmer på din favoritt ved å gå inn på vixen.no.
  • Prisutdelingen finner sted 15. januar.
  • Linda blogger på www.hviitblogg.no