Thea Bråten Christensen (24) og kjæresten Kenneth André Andersen (31) er samboere på Brånåsen, og venter barn sammen i januar neste år.

24-åringen, som var med i «Paradise Hotel» i 2010, ser fortsatt uforskammet sprek ut, til tross for at det ikke er mange ukene til hun skal føde.

Ikke sexy

– Formen er bra, men det er mer slitsomt å gå gravid når man har en gutt på to år fra før, sier hun.

Tidligere i år uttalte «Paradise»-deltakeren til rb.no at hun synes vi er litt trauste her i landet, og mente at norske kvinner må bli mer sexy.

Nå føler hun at det har blitt et press om å se bra ut, både før og rett etter at man har født barn, noe hun ikke helt vet om hun klarer å leve opp til.

– Det er ikke spesielt sexy å være gravid, sier hun.

Poledancing på hylla

Hittil har Thea lagt på seg sju kilo, ikke så mye i forhold til mange andre gravide, men så er hun heller ikke stor i utgangspunktet.

– Jeg er en liten jente, så for meg er det mye. Men det er jo så forskjellig hva man har anlegg for å legge på seg.

Den aktive småbarnsmoren har ikke forandret livsstil nevneverdig etter at hun fikk barn.

På fritiden trener hun styrke og spinning, og før hun ble gravid drev hun med poledance, en treningsform det ikke er så lett å holde på med med stor mage.

Ingen Fotballfrue-kopi

Den vordende tobarnsmoren gleder seg til den forestående begivenheten, og er ganske avslappet i forhold til hvordan kroppen vil se ut rett etter fødselen.

Å kopiere «Fotballfrue», bloggeren som skapte medieoppslag etter at hun la ut bilde av sin flate mage få dager etter fødselen, har hun ingen planer om.

– Det er så godt som umulig å bli kvitt magen på fire dager, etter et keisersnitt. Det er en stor operasjon jeg skal gjennom, og det må bare ta den tiden det tar, sier hun.

– Men jeg har ikke fått noen strekkmerker, og det er jeg glad for. Det er nok fordi jeg spiser så mye fet mat, jeg er flink til å smøre huden innenfra, sier hun lattermildt.

Spent storebror

Samboeren Kenneth er, ifølge Thea, en flink og ansvarsfull bonuspappa til hennes sønn, Nemo (2), og han gleder seg nå til å få sitt eget barn.

Toåringens pappa er Theas eks-kjæreste Emil Løvstad, som hun møtte inne på «Paradise Hotel».

Nemo er spent, selv om han nok ikke helt forstår at mamma har en lillebror i magen.

– Vi snakker mye om hva som skal skje, peker på magen og forteller. Men noen ganger sier han at det er han som har en baby i magen, ler hun.

Vil ikke ha hjelp

Som gravid er det mange som vil bidra med hjelpende hender. Det er Thea ikke helt komfortabel med.

– Jeg er en selvstendig kvinne som liker å klare meg selv. Når folk tilbyr seg å bære for meg sier jeg som regel nei. Folk vil jo bare være hjelpsomme, men det er litt slitsomt, innrømmer hun.

Navnet er klart

På grunn av en skade hun har i ryggen, er det planlagt keisersnitt, og datoen for fødselen er satt til 13. januar 2014.

Den lille i magen har allerede fått navnet Felix.

– Felix betyr lykke. Vi er jo lykkelige som får en liten gutt, skriver hun på bloggen sin.