– Det er et nederlag

HØJJJ!: Jarl Goli (t.h.) og Joachim Svendsen, begge fra Fet lovet et frekt og hardtslående sommershow i Stavern. Foto: Sardiner Recordings

HØJJJ!: Jarl Goli (t.h.) og Joachim Svendsen, begge fra Fet lovet et frekt og hardtslående sommershow i Stavern. Foto: Sardiner Recordings

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Sommershowet til Jarl Goli fra Fet kanselleres.

DEL

Jarl Goli har selv skrevet en Facebookoppdatering der han gjør det klart at hans sommershow «Med sex på bakrommet» er historie på hotell Wasilioff i Stavern, skriver Side2.no.

BAKGRUNN: Fiasko for Goli

LES OGSÅ: Hardtslående Jarl & co.

Oppdateringen er skrevet som en slags pressemelding med glimt i øyet, med tittelen;

«Sommershow i Stavern kanselleres! Goli saksøker værgudene!»

TV-kjendisen fra Fet skylder altså på været og sviktende billettsalg istedenfor å gi hotell Wasilioff skylda.

– Mye stress

– Jeg syns det er veldig greit at showet kanselleres. Det har vært mye stress fordi Jarl & co. ikke har levert, så med tanke på at det ikke kom noen inntekter, så er jeg glad for utfallet, sier daglig leder ved hotell Wasilioff, Morten Christensen til Side2.

Showet hadde premiere 14. juli og var tenkt å gå for fullt hus fram til 29. juli. Istedenfor kommer altså kanselleringen bare fire dager etter premieren.

Etter det Side2 kjenner til skal kommunikasjonen mellom hotellets daglig leder Morten Christensen og Jarl Goli ha vært rotete. Uoverensstemmelsene skal ha gått ut på hva artistene egentlig hadde krav på selv om billettsalget sviktet.

Ny vri fra Goli

– Jeg er glad for at han ikke dro dette noe lenger nå og vi skilles som venner, sier Christensen.

Etter å ha lest pressemeldingen til Goli er humøret bedre enn da vi tidligere hadde han på tråden.

Goli avslutter nemlig sin pressemelding, med disse ordene:

«Tusen TAKK til Wasilioff og til dere som SÅ oss.»

– Dette var en ny vri fra Goli og det syns jeg er både storartet og fint, sier Christensen.

Her kan du lese hele pressemeldingen:

Sommershowet «Med sex på bakrommet» kanselleres etter strålende vær og utilstrekkelig billettsalg.

«Jeg er enormt stolt over forestillingen og aktørene - de har vist hvilke fantastiske krefter som bor i dem som både medmennesker og aktører på livets og fagets scene", uttaler Goli. Etter en fullsatt premiere med et hjertevarmt og begeistret publikum, har forestillingen kjempet mot strålende sommervær og renskurte svaberg i den vestfoldske skjærgård. Selv karakteren "Vegard" har varslet at han med umiddelbar virkning har forlatt showet, for å svømme utover fjorden og søke lykken sammen med en anmelder i Østlandsposten.

I den grad dette er et nederlag, har jeg likevel fokus på at dette er en seier i nederlagets forkledning. Forestillingen har i høyeste grad livets rett, og budskapet vi ønsker å formidle er viktigere enn noen gang. Vi erkjenner rett og slett bare at selv om artistene stråler, så stråler sommersolen tidvis mer, og at ferietiden er en vanskelig tid å trekke folk innomhus. Nå lever forestillingen videre i nye former utover høsten og vinteren, og vi gleder oss enormt til å spille den for nye publikummere.

Forestillingen fikk negativ omtale i Østlandsposten, og Goli legger ikke skjul på at en del produksjonsmessige utfordringer i forkant av showet gjorde at innholdet og potensialet i forestillingen ble mindre forløst enn han ønsket. "Hele denne produksjonen har vært en ekstremt lærerik prosess for meg, og det har vært viktig for meg å lytte til både kollegaer, publikummere og venner underveis. Værgudene må også ta sin del av ansvaret, og jeg vurderer nå muligheten for å saksøke dem for sviktende billettsalg. I mellomtiden skal vi aktørene ut og oppleve dette sommerværet alle snakker om, for å se om det er noe for oss. Deretter gyver vi løs på nye oppgaver! Det går sterke rykter her i Stavern om at det finnes en del hoteller rundt omkring i norske fjell, og hvis det viser seg å stemme, er det et segment av markedet jeg i så fall kunne tenke meg å utforske - ettersom antallet fjols til fjells etter sigende har sunket drastisk de siste årene. Når fjellet ikke vil komme til fjolsene, får fjolsene komme til fjellet, med hjertevarme, skråblikk på samfunnet og harselas møysommelig pakket inn mellom brunosten og termosen i sekken.

Tusen TAKK til Wasilioff og til dere som SÅ oss på Sommershow i Stavern».

Artikkeltags