Politi, ambulanse og brannvesen er på vei til et trafikkuhell i Harkerudveien i Blaker.

– Det er en bil som har havnet på taket, og nødetatene er på vei dit nå. Vi fikk melding for fem minutter siden, og det skal ha vært én person i bilen, opplyser operasjonsleder i Romerike politidistrikt, Kristian Loraas ved 09.50-tida mandag.

Det er ifølge politiet snakk om en singelulykke, og personen skal være uskadd. En kvinnelig fører i 30-åra ble fraktet til legevakta for sjekk.

Også på Hølandsveien ved Gan er det en bil som har kjørt av veien. Bilen skal ha truffet en stolpe, men det er ikke mistanke om verken personskader eller store materielle skader ifølge politiet.

Rett over klokken ti måtte nødetatene også rykke ut på melding om trafikkulykke på E16 østover like øst for Borgen. Også der skal en bil skal ha havnet på taket, melder politiet på Twitter.

– Vi vet ikke så mye foreløpig, men bilen ligger på taket i veien. Føreren skal være bevisst, men skadeomfanget er ikke klart, sier Loraas.

Klokka 09.57 fikk politiet melding om trafikkuhell på Meieriskauveien i Enebakk. Bilen ligger midt i veien. Fører ute av bilen. Nødetatene er på stedet. Veien er sperret, skriver politiet.

Artikkelen oppdateres!