Politiet melder på Twitter like etter klokka 13.30 om flere separate trafikkuhell langs E6 i Skedsmo. Ingen personer skal være skadd i hendelsene, men politiet ber folk kjøre forsiktig.

– Det er kaos, for å si det rett ut! sier operasjonsleder Alexander Watson i Øst politidistrikt til Romerikes Blad ved 14.25-tida.

Grei trafikkflyt på E6

Han anslår at det har vært 4-5 mindre uhell på E6 sør for Gardermoen de to siste timene.

– Men trafikken går tålig greit, vi har stort sett klart å holde ett felt åpent, sier operasjonslederen.

Midt oppe i alle hendelsene fikk politiet dessuten stoppet en kar i 30-åra på E6 ved Bergerkrysset, etter å ha fått melding om vinglete kjøring.

– Han er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand, og hadde heller ikke gyldig førerkort, konstaterer Watson.

På riksvei 159, rett før Vittenbergtunnelen i Lørenskog, var høyre felt i retning Lillestrøm stengt på grunn av et trafikkuhell, men Vegtrafikksentralen Øst melder klokka 14.30 at veien er åpnet igjen.

Stengt mens berging pågår

I Nes rykket Øvre Romerike brann og redning ut til en trafikkulykke i Kjølstadveien i nærheten av Vormsund rundt klokka 13.30.

– To biler skal være involvert, men jeg vet ikke noe om skadeomfang, fortalte vaktleder Leif Høyland i Øst 110-sentral til Romerikes Blad ved 13.45-tida.

Ifølge RB-fotograf Remi Presttun har ulykken skjedd i krysset ut fra Amfi-senteret, og ingen av bilene skal være i kjørbar stand.

– Veien i retning Vormsund er foreløpig stengt mens berging pågår, mens trafikken fra Kongsvinger flyter greit, opplyser Presttun klokka 14.40.

Det har vært en travel dag med mange lignende oppdrag, kan vaktlederen på 110-sentralen fortelle.

– Det er til de grader kaos flere steder, men ingen alvorlige hendelser så langt, fastslår Leif Høyland.