Gå til sidens hovedinnhold

Flere trafikkuhell i natt: – Testen ga utslag på både cannabis og kokain

Tre ganger natt til langfredag har politiet rykket ut til trafikkuhell på Romerike. I ett av tilfellene er fører mistenkt for å ha sovnet bak rattet.

Like før midnatt fikk politiet melding om et trafikkuhell på Løken i Aurskog-Høland.

– En bil hadde kjørt ut i grøfta og truffet en lyktestolpe. Føreren var ikke ved bilen da vi kom til stedet, og det er fortsat litt uklart hvem som kjørte bilen. Men det var ingen andre biler involvert, forteller operasjonsleder Arild Bråthen i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Frontruta på bilen var knust, og det var store materielle skader på bilen, ifølge politiet, som i første omgang oppretter sak for skade på tredje persons eiendom.

Anmeldt for ruskjøring

Ved 02-tida var det nok en trafikkulykke i Aurskog-Høland, denne gang i krysset Kompveien/Aurvegen.

– To biler var involvert, men det var ingen personskader og bare mindre materielle skader. Fører av den ene bilen viste seg å være påvirket av narkotika, og testen ga utslag på både cannabis og kokain, opplyser politiets operasjonsleder.

Føreren, en lokal mann i slutten av tenåra, fikk førerkortet beslaglagt og blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Kjørte i autovernet

Klokka 03.30 rykket politiet ut til E6 nordgående, der en bil hadde kjørt i autovernet ved avkjøringen til Gardermoen rett ved Jessheim.

– Bilen sto i veibanen, og fører framsto oppegående, men hadde muligens et brudd i en arm, forteller Arild Bråthen.

Bilisten, en kar i 30-åra fra Oslo, ble kjørt til legevakta for sjekk.

Vedkommende hadde trolig sovnet bak rattet, og førerkortet ble beslaglagt på stedet, opplyser politiet.

Kommentarer til denne saken