Flere slagsmål på byen i natt

Det var langt fra bare god stemning på byen i natt.

DEL

Bråket begynte allerede litt før halv elleve lørdag kveld.

– To personer er pågrepet etter slagsmål i Lillestrøm. To personer ble formentlig uprovosert slått til av en ungdomsgjeng. Før politiet kom frem var gjengen havnet i slagsmål med en tredje person. Også en politibetjent ble slått i forbindelse med med pågripelse, skriver politiet på Twitter.

Noen av de involverte forøkte å stikke av med tog fra Lillestrøm stasjon. Det klarte de ikke.

– Vi har kontrollert de involverte som forsøkte å komme seg på et tog. Videoovervåkning blir sikret og det er opprettet straffesak, melder politiet.

Klokken 00.13 ble det bråk i Lillestrøm sentrum igjen, og politiet måtte rydde opp som best de kunne:

– Vi har kontroll på flere personer i starten av 20-årene etter en slagsmål. Mye alkohol involvert og sprikende forklaringer gjør det vanskelig å fastslå hva som har skjedd. Partene er sendt hver til sitt og oppfordret til å anmelde saken i ettertid, skriver de på Twitter.

Også på Jessheim måtte politiet rydde opp i natt. Klokken 01:03 ble en mann i starten av 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha laget kvalme. Han nektet imidlertid å etterkomme bortvisningspålegget, og havnet dermed i arresten i stedet. Politiet fant en mindre menge narkotika på mannen.

Klokken 01:44 skjedde omtrent det samme en gang til:

– Nok en person innbrakt til arrest fra sentrum etter å ha utagert ovenfor patruljen. Gjort funn av en mindre mengde narkotika. Mannen, i starten av 20-årene, twittrer politiet.

En annen mann, i 30-årene, måtte tas hånd om av politiet i Jessheim sentrum klokken 02.44. Mannen hadde fått i seg en overdose av det politiet antar er GHB og ble kjørt til legevakt for helsehjelp.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken