Gå til sidens hovedinnhold

Flere LSK-spillere tatt ut i Halles EM-tropp

Artikkelen er over 2 år gammel

Landslagstrener Gunnar Halle presenterte mandag troppen til sommerens G19-EM i fotball. Den inneholdt blant annet fire navn fra klubber utenfor Norges grenser og tre LSK-spillere.

Manchester City-spiller Colin Rösler, sønn av trenerprofilen Uwe Rösler, og Liverpools Edvard Sandvik Tagseth var to av navnene som sto på Halles liste.

Det samme var Leipzig-spiller Noah Holm og Nøtterøy-gutten Jakob Maslø Dunsby som til daglig spiller i finske Helsingfors.

Med var naturlig nok også den målfarlige Sarpsborg-spissen Jørgen Strand Larsen.

– Det har vært vanskelig å ta ut en endelig EM-tropp. Det var hard kamp om flere plasser, men vi er trygge på at vi har satt sammen den rette troppen til å representere Norge. Vi gleder oss veldig, dette mesterskapet er en flott mulighet til å vise seg fram både for enkeltspillerne, laget og Norge, sier landslagstrener Halle.

G19-EM arrangeres i Armenia i perioden 14. til 27. juli. Norge er i gruppe med Tsjekkia, Irland og Frankrike.

– Vi er optimistiske med tanke på hvordan vi presterte i eliterunden. Der slo vi ut svært tøffe motstandere, og hvis vi klarer å gjenskape det vi leverte der, har vi absolutt en mulighet til å nå semifinalene. Og da kan alt skje, sier Halle.

Slik ser den norske troppen ut:

Mads Hedenstad Christiansen (Lillestrøm), Kristoffer Klaesson (Vålerenga), Erik Tobias Sandberg (Lillestrøm), Colin Rösler (Manchester City), Sebastian Jarl (Sarpsborg 08), Edvard Sandvik Tagseth (Liverpool), Halldor Stenevik (Strømsgodset), Mikael Tørset Johnsen (Rosenborg), Mikael Ugland (Start), Johan Hove (Strømsgodset), Markus Solbakken (HamKam), Joshua Kitolano (Odd), Jørgen Strand Larsen (Sarpsborg 08), Marcus Holmgren Pedersen (Tromsø), Elias Hagen (Grorud), Erik Botheim (Rosenborg), Philip Slørdahl (Lillestrøm) og Jonas Fredriksen (Sogndal).

Les også

For ett år siden spilte han sin siste kamp i 5. divisjon – nå har han skrevet proffkontrakt med LSK

 

Les også

Hvorfor be til høyere makter når du har Moses på benken, Jörgen?

 

Kommentarer til denne saken