Klokka 20.00 ble en mann i 20-årene fra Vestlandet tatt med inn i arresten etter at han hadde laget bråk på et hotell på Gardermoen.

– Kjøres arresten etter utagering mot andre gjester på et hotell. Mannen vil bli anmeldt. En annen mann i 30-årene fra Sørlandet ble bortvist fra hotellet på grunn av dårlig oppførsel, opplyser politiet på Twitter.

Det tok likevel ikke lang tid før den bortviste Sørlendingen igjen sørget for at politiet måtte reise tilbake til hotellet.

– Sørlendingen som ble bortvist kom tilbake og laget kvalme. Vi er på stedet og har kontroll, skriver politiet i en oppdatering.

Videre ble også denne mannen kjørt i arresten.

– Anmeldt for ordensforstyrrelse og for ikke å ha etterkommet pålegg gitt av politiet.

Påsatt håndjern

Klokka 01.20 ble politiet oppringt fra Thon Hotell på Gardermoen.

– Meldingen gikk på en gjest som var full og veldig vanskelig. Patruljen var i kontakt med ham og ga klar beskjed om at han ikke kunne oppholde seg noe annet sted enn på rommet ha var tildelt, opplyser operasjonsleder Gisle Sveen i politiet.

En drøy time senere måtte patruljen tilkalles nok en gang.

– Da hadde han på nytt vært nede i resepsjonen og vært kranglete med en vekter. Da vi kom fram hadde han likevel gått tilbake på rommet, men da vi tok kontakt så ble han fysisk mot patruljen. Da ble det håndjern og en tur inn i arresten der han er nå, fortsetter Sveen.

Mannen som nå er anmeldt er i 40-årene fra Vestlandet.

Gikk på E6

Det siste tilfellet i Ullensaker fikk de melding om ved 01-tiden.

– Melding om en mann som gikk på E6 mellom Hauerseter og Jessheim nord. Flere patruljer og ambulanser søkte etter mannen og etter 25 minutter ble han funnet langs Hovinmovegen nær trafikkstasjonen, opplyser politiet.

Han hadde da vært på fest og var på vei hjem, var forklaringen.

– Patruljen sørget for at han ble tatt hånd om.