Klokka ti på halv tre i natt fikk politiet melding om et mulig postkassetyveri på Jessheim. Tyvene vekket dem som bodde i huset.

– De hadde våknet av noen lyder på gårdsplassen utenfor. De hadde en postkasse med lås på. Det var usikkert om låsen var brutt, men de hadde i hvert fall fått med seg noe post, sier oppdragsleder Andreas Paulsen i Øst politidistrikt.

Posten ble imidlertid funnet igjen i en gate like i nærheten. Ifølge Paulsen var det snakk om brev, og ingen post av høy verdi.

LES OGSÅ: Mona ber kommunen om å gripe inn: – Det er ubeboelig

Fant to kjenninger

Politiet hadde i dette tidsrommet to patruljer på Jessheim, som startet med å søke etter gjerningspersonene.

– Vi påtraff to kjenninger. Vi klarer ikke å knytte dem til tyveriet fordi ingen av dem hadde brevene på seg, men tid og sted tilsier at det er stor sannsynlighet for at det er dem, sier Paulsen.

I Gjerdrum fikk politiet melding om innbrudd i en garasje.

– Melder hadde blitt vekket av alarmselskapet, da det hadde ringt en alarm i garasjen. Noen hadde fått opp en dør, og så hadde alarmen gått. Dette har muligens skremt tyven eller tyvene. De fikk ikke med seg noe, sier Paulsen.

– Det var en del dyre sykler i den garasjen, men om tyveriet er planlagt er vanskelig å si, sier han videre.

Innbrudd i bod

Politiet prøvde å søke med hund, men fikk ikke noe treff.

Personen som ble utsatt for tyveriforsøket vil vurdere å anmelde det, ifølge politiet.

Også på Strømmen har det vært et tyveriforsøk i natt. Dette skjedde i en bod.

– Vi fikk melding om et mulig innbrudd, der melderen hadde hørt noen ute i boden. Det var ikke noe som ble tatt, og det ble derfor ingen anmeldelse, sier Paulsen.