– Siden klokka 19 lørdag kveld har fire personer blitt innbrakt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand. I tillegg var det fem personer som ble satt i arresten for andre forhold, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.

Klokka 00.19: Melding om høy musikk fra en fest i Hagavegen på Jessheim. Ifølge innringer skal musikken ha stått på siden ettermiddag og bare økt i styrke utover kvelden og natta. Politiet hadde ikke kapasitet til å reise til adressen.

Klokka 00.36: I Lysåskroken i Lørenskog fikk en festvert beskjed av politiet om at festen ville bli avsluttet dersom musikken ikke ble dempet. Pålegget ble fulgt.

Klokka 00.49: En patrulje kom over to 17-åringer som var overstadig beruset i Torvgata i Lillestrøm sentrum. De mindreårige ble sjekket ut av helsepersonell før de ble fulgt hjem til og hentet av sine foreldre.

Klokka 00.54: Melding om feststøy fra en adresse i Finnbråtavegen på Eidsvoll. Dit hadde ikke politiet kapasitet til å reise.

Klokka 01.13: En mann i 50-årene ble bortvist etter at det var tilløp til slagsmål utenfor Amfi Eidsvoll. Kort tid senere reiste politiet til en privatadresse i nærheten for å dempe musikken fra en fest. Pålegget ble etterkommet.

Klokka 01.26: Politiet blir tiltalt til et utested etter at en mann i 20-årene har havnet i klammeri med vekterne. Mannen blir bortvist, men blir påtruffet en halvtime senere da han går rundt i veibanen i området. Romerikingen blir anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg og kjørt inn i arresten.

Klokka 01.49: En mann i 20-årene oppfører seg dårlig overfor vakter og politiet i Jessheim sentrum. Han blir bortvist, men etterkommer ikke pålegget og blir anmeldt.

Klokka 01.52: En mann i 50-årene ligger rett ut på plenen ved et busstopp på Dal. Mannen var overstadig beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv. Han ble derfor kjørt inn i arresten.

Klokka 02.26: En mann i 30-årene krangler med gjester og vekter på en adresse i Nittedal. Vedkommende ble innbrakt i arresten.

Klokka 02.50: Politiet får melding om at to større grupper har barket sammen i Årnes sentrum. Da politiet ankommer stedet finner de ingen.

Klokka 03.23: Ny klage på høy musikk fra en privatadresse på Jessheim. På adressen skal det være nærmere 100 personer, ifølge politiet. Festen blir avsluttet da de ikke etterkommer pålegget om å være stille, samt at skal ha vært slåssing på stedet.

Klokka 03.23: En mann i 20-årene anmeldes for å ikke etterkomme politiets pålegg da han nekter å forlate utestedet Fuser i Lillestrøm sentrum. Han blir også anmeldt for urinering på offentlig sted og forulemping av offentlig tjenesteperson etter å ha utagert på legevakta. Kjøres i arresten.

Klokka 03.39: Melding om en liten brann i et gjerde i Mølleparken i Sagdalen. Ifølge politiet mistenker de at brannen er påsatt.

Klokka 04.47: Nattas siste støymelding kommer inn fra en adresse på Hagan i Nittedal. Dit har ikke politiet kapasitet til å dra.