Tom Hagen har vært nektet adgang til sin egen bolig i flere måneder. Fredag formiddag har imidlertid politiet tatt ned både sperrebånd og kameraer som var satt opp på eiendommen.

Det var VG som først omtalte saken.

Tom Hagen ble som kjent pågrepet av politiet 28. april i år. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone Anne-Elisabeth Hagen.

Tom Hagen har hele tiden nektet straffskyld og stått fast ved at han ikke har noe med konas forsvinning å gjøre.

Siden pågripelsen av Hagen har han vært nektet tilgang til sitt eget hjem i Sloraveien 4. I midten av august ble det kjent at tingretten ga politiet tillatelse til å fortsatt holde Hagen-familiens bolig i beslag, til tross for at Tom Hagens advokat, Svein Holden, mente at opprettholdelsen ikke står i rimelig forhold til inngrepets art, styrke, rekkevidde og varighet.

Politiet fikk da, etter at saken ble behandlet i lagmannsretten, lov til å holde huset i beslag fram til 21. september – altså fram til førstkommende mandag.

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, har ikke besvart RBs henvendelser fredag. Det har heller ikke Øst politidistrikt gjort. Torsdag opplyste imidlertid politiet at de i løpet av uka vil avgjøre om de vil begjære fortsatt beslag i Sloraveien.

Artikkelen oppdateres!