– Folk parkerte overalt, sier operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt.

En politipatrulje måtte reise til Fjellhamar for å be arrangøren sette ut vakter og påse at ivrige loppemarkeds-handlende ikke satte fra seg bilen der de ikke skulle.

– Det ser ut til at det går bedre nå, sier Schie litt utpå dagen lørdag.

– Vi har en stor parkeringsutfordring. Vi skulle ønske at vi fikk lov å låne og bruke en del av parekringsplassene på næringseiendommene, men det ser ut som det er vanskelig å få til. Vi har snakket med flere av beboerne som blir innparkert. Men politiet er klare på at vi ikke skal leke politi i gatene. Vi ringer politiet hvis det blir for galt. Det er lørdagen som er den store dagen. Erfaringsvis er det ikke samme parerkingskaoset på søndager, sier Ståle Otervik.

– Ellers har vi det bare hyggelig. Folk er veldig positive til dette med gjenbruk og er veldig fornøyde, sier Otervik.

Loppemarkedet pågår også søndag.

I denne saken kan du se video og lese mer om loppemarkedet:

 

Det er ikke første gang loppemarkedet til skolekorpset skaper trøbbel på Fjellhamar. Det samme skjedde i fjor høst. Da fikk bilistene parkeringsgebyr på 900 kroner for feilparkeringer i forbindelse med loppemarkedet noe de var svært lite glade for.

RBs fotograf rapporterte om at trafikken sto nærmest stille fra avkjøringen til Kloppa ved riksvei 159, og det fylte seg også opp på brua fra Sykehusveien og over riksveien.

Det pågår også søndag 29. april.

Og Lørenskog er ikke alene om å tiltrekke seg horder av mennesker når korpset inviterer til loppemarked. I fjor høst var det også trafikkproblemer i forbindelse med et stort loppemarked i Skedsmohallen.