Råholt-laget er tippet i opprykkskampen og fikk i hvert fall vist at stallen tåler å ha sentrale spillere ute, da de gjestet Fjellhamar onsdag.

Espen Berg Ottesen, Glenn Wilsgård, Ståle Granheim, Otto Dahl og Tommy Nilsen Brenna var alle utilgjengelige i rødtrøyenes serieåpning av diverse årsaker.

– Totalt manglet vi vel ni mann fra A-stallen og det merket vi også, men vi var effektive og scoret på sjansene våre, sier trener Eirik Soltvedt, som innrømmer at de tre poengene var noe heldige.

– Vi hadde flyt. 1. omgangen var jevn, men i 2. omgang var Fjellhamar klart best. Uansett var det viktig for oss å vinne. Det var mye kriging og dueller, så dette gir en god følelse, sier Soltvedt.

Han sto for øvrig oppført som innbytter selv.

Fjellhamar, som rykket ned fra 3. divisjon i fjor, står med ett poeng etter to kamper. Det tok de på overtid mot Raumnes & Årnes i den første serierunden.

Laget kan likevel se litt lysere på sesongen videre. Til kampen mot EIF debuterte Thierry Danon Dje Dje, samt at veteran Tommy Bråthen gjorde comeback. Også tidligere Strømmen-junior Lars Kvamme blir med på laget, som dermed har fått inn tre spillere med mer rutine enn deres mange juniorer.

Fjellhamar møter Skedsmo 2 i neste runde, mens Eidsvold IF tar imot Fu/Vos rekrutter.

SE TABELLTIPSET FOR 4. DIVISJON:

SE NYTT BAK MÅL MED 2. DIV. TIPS HER: