Tok storabbor midt i «byen»

Tok storabboren: Håkon (t.h.) og Henrik Frøytlog var på kajakktur med pappa da de fikk denne flotte abboren på 1,3 kilo i Langvannet i Lørenskog. Alle foto: Privat

Tok storabboren: Håkon (t.h.) og Henrik Frøytlog var på kajakktur med pappa da de fikk denne flotte abboren på 1,3 kilo i Langvannet i Lørenskog. Alle foto: Privat

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ingen grunn til å gå over bekken etter vann. Bare spør Håkon Frøytlog fra Lørenskog.

DEL

RBs fiskekonkurranse

Han har vært på kajakktur i Langvannet midt i Lørenskog sammen med broren Henrik og pappa Eirik. De benyttet samtidig anledningen til å ta fram slukstanga, og det var ikke dumt.

Vannet er kjent for å huse store gjedder og at det er også mye abbor og mort der. Men at abboren kan bli veldig svær i dette vannet visste kanskje ikke så mange?

Får snelle i premie

Fisken som Håkon dro opp var på hele 1,3 kilo.

– Det er ikke hverdagsfisk for oss, innrømmer pappa Eirik W. Frøytlog.

Fisken til Håkon utropes uansett som vinner av konkurransen for «Ukas fisk» og premieres med ei haspelsnelle fra Gero Sportsfiske i Lillestrøm, som er Romerikes Blads samarbeidspartner i fiskekonkurransen.

Når det gjelder bilder sliter vi med at det tas altfor mange bilder med for dårlig oppløsning, slik at de er vanskelige å bruke på trykk. I tillegg ønsker vi oss litt flere breddebilder.

Smått: Terje Haga Olaussen fra Fjellhamar er artsjeger og tok denne kutlingen på flue ved Kragerø.

Smått: Terje Haga Olaussen fra Fjellhamar er artsjeger og tok denne kutlingen på flue ved Kragerø.

Knøtt liten kutling

Premien for «Ukas bilde» går også til Lørenskog, der Terje Haga Olaussen fra Fjellhamar stikker av med premien, som er ei slukstang, for bildet av ham selv og en fluefanget kutling.

Han har vært på tokt i området Portør-Kragerø-Jomfruland-Stråholmen og har i tillegg meldt inn en småflekket rødhai på 800 gram. en pigghå på seks kilo og en sjøørret på 300 gram.

Fortsatt er det nesten tre uker igjen av fiskekonkurransen, så send inn dine bidrag.

DETTE ER REGLENE

Fiskekonkurransen varer til 18. august. Hver uke deles det ut to premier, for henholdsvis ukas fisk og ukas bilde:

En Shimano Nexave 2500 haspelsnelle og Cato Bekkevolds utvalgte sluksett for ørret og røye inkludert DVD, verdi 1450 kroner, og en Northern Lite 8 fot 3–15 gram haspelstang

og fiskeveske med Abu sluksett, verdi 1850 kroner.

Årsvinnerne får i tillegg hvert sitt gavekort på fiskeutstyr til en verdi av 1500 kroner.

Fiskerne må ha tilknytning til Romerike, men fisken kan være fanget andre steder.

Innmelding og bilder sendes til fisk@rb.no. Konkurransen er et samarbeid mellom Romerikes Blad og Gero Sportsfiske i Lillestrøm.

Artikkeltags