Fikk knivskader – mann pågrepet

Gjerningsmannen sitter i arrest og blir avhørt lørdag morgen.

DEL

Det var litt over klokken halv tolv natt til lørdag politiet fikk melding om voldshendelsen på en privatadresse i Nannestad.

– Vi rykket ut og pågrepet gjerningspersonen uten dramatikk, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Andreas Paulsen.

Fornærmede i saken var påført overfladiske risp i armen.

Den antatte gjerningspersonen var en mann i 30-årene.

Her er øvrige loggførte hendelser fra Romerike i natt:

Kl. 00.18: Ullensaker; E6 sydgående ved Kløfta: Melding om bil i autovern. Mindre materielle skader.

Kl. 02.30: Nittedal; I forbindelse med en trafikkontroll valgte en passasjer i en taxi å vise fingeren til politiet. Anmeldes for forholdet.

Kl. 02.43: Lillestrøm; E6 ved Frogner – politiet stanser en bil i høy hastighet. Gjennomsnittsmålt til 159 km/t. Førerkortet beslaglagt, sak opprettet.

Kl. 03.20: Rælingen; Bilfører i 20-årene stanset etter mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Førerkort beslaglagt og sak opprettet.

Kl. 03.00: Ullensaker; Melding om bil som vingler på Algarheimsvegen. Politiet stanser bilen. Kvinne i 30-årene mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Anmeldes, og førerkort beslaglagt.

Kl. 03.01: Ullensaker; Ny melding om bil som vingler på Algarheimsvegen. Skal ha kjørt inn i autovernet. Fører, en kvinne i 30-årene, mistenkes for ruskjøring. Førerkort beslaglagt og forholdet anmeldt.Artikkeltags