Helga 13.-15. september er det klart for en morsom og opplevelsesrik festivalhelg for hele familien.

Festivalen byr på aktiviteter og opplevelser både for barn, ungdom og familier.

- Festivalen begynner fredag kveld med en spennende aktivitets- og fortellerstund i Mogreina menighetshus kl. 17.30. Her blir det aktiviteter for barna og vafler, og det blir gøy for barn i alle aldre, sier festivalsjef Wollert Krohn-Hansen.

Festivalen fortsetter på lørdag med aktivitetsdag på Folkvang (Algarheim), med mulighet for å prøve seg på bruskasseklatring, høyhopping, hinderløype, sumobryting, hoppeslott, rebusløp, ansiktsmaling mm. Kl. 17.00 er det klart for barnekorkonsert i Furuset kirke, før det blir ungdomskveld og ungdomskafé i Ullensaker kirke fra kl. 20.00. Dette blir en showkveld med musikk, allsang, dans, humor, dyktige programledere, et topptrimmet festivalband og sangere.

Festivalen avrundes med festivalgudstjeneste i Ullensaker kirke søndag 15. september kl. 11.00. Her deltar festivalbandet, kor og solister. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe.

Alt på festivalen er gratis utenom festivalkiosken på lørdag, der en kan få kjøpt kaffe og kaker, pølser og brus.

Festivalen er en del av «Størst av alt» - trosopplæring for barn og unge i Den norske kirke. Arrangør er menighetene i Ullensaker, Mogreina, Hovin og Furuset. – Vi i festivalkomiteen gleder oss til det braker løs i helgen, og det kan de som kommer på festivalen, også gjøre, sier festivalsjef Wollert Krohn-Hansen.