Gå til sidens hovedinnhold

Ferske korona-tall: Sju nye smittede

Artikkelen er over 1 år gammel

I løpet av det siste døgnet er det bekreftet sju nye smittetilfeller på Romerike. Dermed har til sammen 544 personer testet positivt for koronaviruset i våre kommuner.

Lørenskog: Fredag kveld bekreftes ett nytt smittetilfelle i kommunen. Til sammen har nå 101 personer testet positivt, 78 personer er så langt meldt friske i kommunen.

Enebakk: Det er ikke bekreftet nye tilfeller av smitte i kommunen fredag ettermiddag. Totalt har 50 personer testet positivt for koronaviruset. 31 av disse er friskmeldte, mens fem personer har mistet livet ved Kopås sykehjem.

Nes: Det er ingen endring i kommunen det siste døgnet. Totalt har 15 personer fått påvist koronaviruset, elleve av disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Fredag ettermiddag meldes det ikke om noen endring i kommunen. Til sammen har 10 personer testet positivt for koronaviruset, mens seks av disse er friskmeldte. Kommunen har også ett dødsfall.

Nittedal: Fredag bekreftes ett nytt smittetilfelle i kommunen. Dette er første tilfelle i kommunen siden 10. april. Nå har totalt 47 personer hittil fått påvist smitte i kommunen.

Les også

Flere koronatestes på Romerike – forventer økning i antall tilfeller

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person fått påvist smitte av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Lillestrøm: Det meldes om to nye tilfeller det siste døgnet i storkommunen. Til sammen har nå 163 personer blitt bekreftet smittet. 97 av disse er nå friskmeldte.

Eidsvoll: Det har ikke blitt meldt om nye positive tester i Eidsvoll det siste døgnet. Dermed har til sammen 41 personer fått påvist koronaviruset i kommunen. 37 av disse er nå friskmeldte, åtte nye friskmeldt siden tirsdag.

Ullensaker: Fredag ettermiddag bekreftes to nye smittetilfeller i kommunen. Til sammen har 61 personer blitt bekreftet smittet av viruset i Ullensaker.

Gjerdrum: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Gjerdrum den siste tiden. Åtte personer har fått påvist viruset i kommunen.

Nannestad: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen siden 9. april. Dermed har fremdeles 18 personer i kommunen vært bekreftet smittet, hele 17 av disse er friskmeldte.

Rælingen: Fredag ettermiddag bekreftes ett nytt tilfelle. Til sammen har nå 29 personer testet positivt, 26 av disse er friskmeldt.

Kommentarer til denne saken