Farmen er TV2-seernes favoritt

I KAMP: I kveldens Farmen-sending kjemper Charlotte Jacobsen fra Råholt om å bli en av tre semifinalister.  BEGGE FOTO: TV 2

I KAMP: I kveldens Farmen-sending kjemper Charlotte Jacobsen fra Råholt om å bli en av tre semifinalister. BEGGE FOTO: TV 2

Artikkelen er over 4 år gammel

EIDSVOLL: Når Charlotte Jacobsen kjemper om en plass blant de tre siste deltakerne i kveld, er det trolig med et publikum på rundt 800.000.

DEL

Fire deltakere er igjen på Farmen. I forrige program sikret Marte Søreide seg den første semifinalebilletten.

I kveld kjemper de tre andre deltakerne om å bli blant de to beste som komme seg videre. En av dem er Charlotte Jacobsen (22) fra Råholt.

– Alle de andre var sterke konkurrenter, og jeg visste på forhånd at jeg sto svakest, sier Charlotte.

LES MER: Charlotte klar for finaleuka i Farmen 

– Farmen er en bauta

Programmet er et av TV 2s mest populære. Ifølge TNS Gallup, leverandør av de offisielle seertallene i Norge, var Farmen kanalens mest sette i uke 47. Søndag 22. november så 868.000 personer på Farmen.

Samme uke kapret Farmen de tre første plassene over kanelens mest sette programmer, med godt over 700.000 seere på programmene som ble vist mandag og onsdag.

Til sammenligning hadde det mest sette programmet på NRK i uke 47, Nytt på nytt, litt over én million seere, mens Søndagsrevyen ble sett av 888.000.

– Farmen er en bauta på norsk tv og er igjen seernes store favoritt. Så langt er Farmen sett av i snitt 805.000 per episode. Vi gleder oss til å sette i gang arbeidet med å finne deltakere til en ny sesong, sier Jan-Petter Dahl, kommunikasjonssjef i TV 2.

LES OGSÅ: – I tragisk dårlig form 

Mange vil være med

Over 6.000 nordmenn ønsket å være med på årets sesong av programmet. Av dem ble 14 deltakere valgt ut.

Ifølge programleder Gaute Grøtta Grav bør de som ønsker å være med i neste runde, jobbe godt med den eventuelle søknaden som sendes inn.

– Det er viktig å være ærlig. Legg tid i søknaden!

Du kan søke her!

Fakta

  • Søndag blir det klart hvem som vinner realityserien Farmen 2015 på TV 2.
  • Innspillingen har foregått på Lønntjernbråten i Eidsvoll.
  • Charlotte Jacobsen fra Råholt sikret seg en plass i finaleuka.
  • Kun tre av de fire deltakerne som er igjen går videre til semifinalen. Dette kan derfor bli Charlottes siste dag på Farmen.
Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags