Charlotte klar for finaleuka i Farmen

Charlotte Jacobsen (22) fra Råholt er en av fire som går inn i finaleuken av Farmen. Foto: Tom Gustavsen

Charlotte Jacobsen (22) fra Råholt er en av fire som går inn i finaleuken av Farmen. Foto: Tom Gustavsen

Artikkelen er over 4 år gammel

EIDSVOLL: Søndag kveld ble det klart at Charlotte Jacobsen fra Råholt er en av de fire gjenværende deltagerne i Farmen 2015.

DEL

Jacobsen har dermed fortsatt mulighet til å stikke av med premien, en bil og en hytte med en verdi på over en million kroner.

22-åringen som i forrige ukes episode måtte ut i tvekamp mot Silje Dahl, fortalte at man lever i en boble under oppholdet.

– De siste ukene hadde vi vært på Farmen i to måneder uten kontakt med omverdenen. Jeg tror det er vanskelig å sette seg inn i hvordan det føles uten å være der selv. Selv om det er en klisjé, lever man i en fryktelig boble. Det blir mye følelser, og det er rart å se episodene nå, men tilværelsen var så mye mer enn taktikk og spill, fortalte Jacobsen.

LES OGSÅ: Total forvandling på Løntjernbråtan

Fire igjen

Inn i finaleuken får hun med seg Eilev Bjerkerud, Marte Søreide og Øystein Hetland. Søndagens episode viste at Andre Fredriksson måtte forlate gården etter å ha tapt tvekampen mot nevnte Hetland, uten at det så ut til å bekymre de fire gjenværende deltakerne.

Andre mente at han følte seg utestengt av det sosiale og alle beslutningene som ble tatt på gården.

– Jeg fikk ikke delta i det som har vært planlagt, og de tok avgjørelser over hodet på meg. Det er fire ungdommer som har slått hodene sammen, og eldstemann har ikke vært inkludert, forteller han til TV 2.

SE VIDEO: Charlotte om Farmen-suksessen

– Ikke slik vi opplevde det

Charlotte mente imidlertid at de andre deltakerne opplevde det annerledes.

– André har nevnt flere ganger at han blir utestengt fra gruppa, men han har alltid blitt spurt når noe skal skje. Likevel blir han furt, og drar kortet om at han ikke blir inkludert. Hele gruppa begynner å bli mektig lei av det. Én ting er om en sjuåring hadde dratt dét kortet, men André er voksen. Vi føler oss mer voksen enn ham, sier hun til tv-kanalen.

Finalen av årets Farmen vises på TV 2 neste søndag.

Artikkeltags