– Var veldig sliten mot slutten

2015.10.17. Råholt. Charlotte Jacobsen. Farmen

2015.10.17. Råholt. Charlotte Jacobsen. Farmen Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

I kveld kan Charlotte Jacobsen ryke ut av Farmen. Selv om spillet spisset seg til mot slutten, angrer hun ikke på noe.

DEL

I finalen om to uker blir det klart hvem som vinner årets "Farmen" på TV 2.

Kveldens episode kan bli den siste for Charlotte Jacobsen (22) fra Råholt.

Da må hun ut i tvekamp mot Silje Dahl, og episoden beskrives som den mest dramatiske i serien. 

– Oppriktig lei meg

Etter at deltakerne som er igjen bestemmer seg for å sabotere storbonde Marte Søreide, og dermed forhindre at hun får en kniv og fordel i finalen, har TV 2 vist klipp der Marte fortvilet prøver å redde et skilt fra flammene.

LES OGSÅ: FULL FORVANDLING PÅ FARMEN-GÅRDEN

– Spillet spisset seg til på slutten. Jeg og Silje var ikke klar over at gutta lenge hadde planlagt en sabotasje, men jeg var oppriktig lei meg for at Marte ikke holdt avtalen vi hadde, slik at jeg og Silje måtte i kamp, sier Charlotte.

Derfor angrer hun ikke på at de ble med på sabotasjen.

– Vi var veldig skuffa over at hun hadde dolket oss i ryggen, så der og da syns jeg det var helt greit. Selv om jeg er glad i Marte, syns jeg hun skulle ha dårlig samvittighet den dagen. Det hadde vært veldig annerledes om hun ikke hadde hatt en kniv fra før, da hadde det vært veldig dårlig gjort å sabotere.

– Levde i en boble

Spenningsnivået er høyt i kveldens episode, men ifølge Charlotte var ikke hverdagen på Farmen så preget av konflikter som det kan se ut på tv.

– Hvordan var livet der inne?

– De siste ukene hadde vært på Farmen i to måneder uten kontakt med omverdenen. Jeg tror det er vanskelig å sette seg inn i hvordan det føles uten å være der selv. Selv om det er en klisjé, lever man i en fryktelig boble. Det blir mye følelser, og det er rart å se episodene nå, men tilværelsen var så mye mer enn taktikk og spill. Mot slutten var jeg veldig sliten, og i kveld når jeg og Silje skal i kamp, ser vi så slitne ut at det nesten er komisk!

Ifølge Charlotte er hun, Marte og Silje gode venninner i dag.

– Men det var en påkjenning å skulle gå i kamp mot sin beste venninne der inne, og spesielt å finne motivasjon til det, sier Charlotte.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags