Ekteparet Charlot (31) Bjørn Ivar Grymyr Jansen (40) og datteren Alma (2) mistet livet i kvikkleireskredet på årets nest siste dag. Paret skulle blitt foreldre til Isak som var ventet i februar.

I dag var de aller nærmeste samlet i Gjerdrum kirke for å ta avskjed med den unge familien. I samme kirke som de giftet seg i i 2014 og der datteren Alma ble døpt for to og et halvt år siden. Utenfor kirken sto over 100 fremmøtte med fakler rundt gravstedet for ta et siste farvel med den unge familien.

Begge vokste opp i Gjerdrum og møttes i ungdomskoret Keryx i Gjerdrum.

Sokneprest Jakob Furuseth fortalte om Bjørn Ivar som en overbeskyttende storebror og som tidlig tok ansvar da han som 10-åring mistet faren sin. Videre snakket han om at Charlot og Bjørn Ivar utfylte hverandre og at begge var omsorgsfulle og sosiale.

Broren Hans Jørgen Jansen holdt også minnetale der han trakk fram storebrorens evne til å passe på alle, og som alltid var der for andre. Om alle de gode rådene og om rollen som onkel for niesen Lykke.

– Vi ventet på Isak, tiden kunne ikke gå fort nok. Nå står tiden stille og verden blir et fattigere sted uten dere. Til døden skiller oss ad var ikke godt nok for dere. Nå er dere sammen for alltid - dere fire. Den perfekte familie - vi vil aldri glemme, sa broren Hans Jørgen fra prekestolen.

Tre venninner av Charlot fortalte om alle barndomsminnene og deres felles interesse for interiør.

– Hvil i fred mine kjæreste favoritter, avsluttet venninnegjengen.