ULLENSAKER KULTURHUS

LØRDAG 19. DESEMBER KL. 18.30 og 21.00

Årets siste forestilling i Ullensaker Kulturhus! Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile og kom for å trimme lattermusklene! Jonas Rønning, Paul Håvard Østby, Jan Martin Johnsen og Torbjørn Dyrud byr på et latterlig & musikalsk juleshow. Når disse gutta Tøyser Jula Inn blir det garantert mye moro!

I 2018 så mer enn 16.000 Tøyser Jula Inn. Nå er gjengen nok en gang på turné, og med seg i kofferten har de et splitter nytt og usedvanlig artig juleshow med parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.

Jonas Rønning: Leken hønefossing. Ettertraktet komiker med fantastiske parodier og figurer. Hjernen bak
Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy. Nominert til komiprisen. Jonas er en av Norges
morsomste menn.

Paul Håvard Østby: Genial totning. Hjernen bak Urbane Totninger, Norges desidert største sommershow. Har skapt noen legendariske figurer, for eksempel Håkon Skaug. Nominert til komiprisen. Paul er en av Norges morsomste menn.

Jan Martin Johnsen: Sjarmerende trønder. Svært dyktig skuespiller som spiller hovedrolle etter hovedrolle. Kritikerrost innsats i «Så som i himmelen» og «Optimist». Vinner av Komiprisen. Jan Martin er en av Norges morsomste menn.

Torbjørn Dyrud: Dyktig kapping. Musikalsk geni som har gitt ut flere album. Nesten like artig som han er flink på tangentene. Nominert til Grammy. Torbjørn er en av Norges dyktigste pianister.