Enebolig brant ned til grunnen

Foto:

– Ingen er registrert bosatt på adressen og vi har her heller ikke fått noen meldinger som tyder på at det skal være noen der, sier operasjonsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt.

DEL

Natt til søndag, rundt klokka 03.30, rykket nødetatene ut til melding om brann i Gjerdrum.

Søndag morgen melder Øst politidistrikt på Twitter at huset brant ned til grunnen i løpet av natta. Foreløpig er det uvisst hva som forårsaket brannen.

– Politiet er fortsatt på stedet og gjør undersøkelser, opplyser Politiet i Øst på Twitter tidlig søndag morgen.

Ved 07.30-tiden søndag morgen har politiet avsluttet på stedet. Brannvesenet driver fortsatt med etterslukking av den nedbrente eneboligen.

– Det er for øyeblikket ingen mistanke om hva som forårsaket brannen. Når brannvesenet er ferdig på stedet, kommer krimteknikere til stedet og skal foreta undersøkelser, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til Romerikes Blad i morgentimene søndag.

Da nødetatene ankom brannen i natt, var boligen overtent.

– Vi er der med et par mannskapsbiler, to tankbiler og en stigebil. Bygget var såpass overtent da vi kom fram, at vi kun konsentrerer oss om utvendig slukking, sier vaktleder Ole-Martin Isebakke hos Øst 110-sentralen.

– Vår patrulje som kom først til stedet, så brannen fra lang avstand. Da de kom fram var det overtent. Dette bygget ligger øde til, så det er ikke noen spredningsfare. Som sagt er det ikke registrert noen som er bosatt på adressen og vi har heller ikke fått noen meldinger på at det skal være noen der. Det er ingenting som tyder på det nå, sa politiets operasjonsleder Kjetil Ringseth til RB klokka 03.45.

– Det er alt for tidlig å si noe om brannårsak, fastslår innsatsleder på stedet, Bjørn Christian Willersrud.

Artikkeltags