Gå til sidens hovedinnhold

En person funnet knivstukket – politiet jakter to gjerningspersoner

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 20-årene ble sent onsdag kveld funnet knivstukket på Nedre Rælingsvei.

Politiet hadde store, bevæpnede styrker i området i jakten på det som skal være to gjerningspersoner. Det skal trolig være en relasjon mellom den skadde og gjerningspersonene, opplyser politiet.

– Klokka 22.33 fikk vi melding om en person som lå knivstukket på bakken. Han var bevisst og snakket med patruljen som ankom stedet. Mannen er fraktet til Ahus, men jeg har foreløpig ikke opplysninger om skadegraden, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kjetil Ringseth.

Hendelsen skal ha skjedd på Nedre Rælingsvei i nærheten av utløpet av Rælingstunnelen. Torsdag morgen sier Ringseth at de ikke har pågrepet noen gjerningsmenn i løpet av natten.

– Det er gjennomført en del arbeid på stedet. Vi har hatt en rundspørring i nabolaget, avhørt vitner og det er utført krimtekniske undersøkelser, men ingen er foreløpig pågrepet, opplyser operasjonslederen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Ingen pågrepet

Operasjonslederen opplyser at politiet jakter to formentlige gjerningspersoner.

– En av personene skal ha hatt på seg mørke klær, opplyste Ringseth til RB ved 23-tiden.

Politiets innsatsleder på stedet, Anders Bru, sa til Romerikes Blad sent onsdag kveld at det ble søkt med hund i området.

– Beskrivelsen av de to personene er veldig kort. En av dem skal ha vært ikledd en sort dress. Videre er det muligens slik at den fornærmede har en perifer relasjon til den ene av gjerningspersonene, forklarer innsatslederen.

Har gjort avhør på Ahus

Politiet har ennå ikke funnet gjerningsvåpenet, men har fått avhørt offeret på Ahus i løpet av natten.

– Han har vært bevisst hele veien og var i stand til å la seg avhøre i natt. Nå er saken overtatt av etterforskning i Lillestrøm og de vil følge opp saken videre torsdag, sier Ringseth.