19-åringen slo gjennom i oktober 2018 med debut-singelen «Not gonna cry» som er blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify.

En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til musikkbransjen i hele verden og i 2019 ble Emma signert til Epic Records i Tyskland, fikk amerikanske Paradigm Agency (nå Wasserman Music) som bookingagent og Sony Music Publishing i Stockholm som publisher.

Med dette teamet i ryggen slapp Emma flere singler og turnerte og reiste Europa rundt med og uten band, frem til pandemien. Og selv om pandemien har stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 19 år gamle Emma i de to årene gjort ferdig videregående skole, rukket å bli nummer én på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace og nå sist med Broiler og Kamelen, og har før og under en travel festivalsommer jobbet hardt og intenst med å lage musikk, som publikum snart skal få vite mer om, og høre.

I tillegg til Steinbakken er Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger, Ingebjørg Bratland, Freddy Kalas, Kristian Kristensen og Isah en del av den nye sesongen.

– Vi er så jublende glade for at akkurat disse sju artistene blir med oss opp til Kjerringøy. Både i sjanger, alder og personlighet er jeg sikker på at denne gjengen kommer til å utfylle hverandre på aller beste vis. Og samtidig kommer de til å skape ny norsk musikk som kommer til å leve i generasjoner. «Hver gang vi møtes» er en signatur-produksjon for oss, der vi virkelig søker å gi seerne opplevelser som varmer langt inn i hjerteroten, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.