Gå til sidens hovedinnhold

Else nominert i tre Gullruten-kategorier

Artikkelen er over 1 år gammel

Else Kåss Furuseth kan vinne hele tre Gullruten-priser på fredag. Også Funkygines program «Funky fam.» kan stikke av med pris.

Gullruten vises på TV2 fredag kveld og er tv-bransjens store prisutdeling.

Else Kåss Furuseth fra Jessheim er nominert i kategorien Beste dokumentarserie for serien «Else om barn», som ble sendt på TV Norge i vinter. Hun er også nominert i kategorien Beste programleder for samme program.

I serien utforsker Else livets store spørsmål -bør hun få barn eller ikke? Siden hun er singel og nærmer seg førti begynner den biologiske klokka å tikke, og i serien utforsker hun hvilke muligheter som finnes for å få barn.

Elses nyeste satsing, talkshowet «Kåss til kvelds», er nominert i kategorien Beste underholdningsprogram. Talkshowet har blitt sendt på NRK1 i beste sendetid på lørdagskvelden denne våren.

Tenner på alle pluggene

Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, er nominert i to kategorier. «FunkyFam» er nominert til Beste dokusåpe, og i tillegg er Funkygines mor, Trude Vasstrand, nominert i kategorien Årets deltaker.

I FunkyFam inviteres TV-kameraene inn i privatlivet til familien Vasstrand, og her avsløre det at de langt fra er noen perfekt familie. Funkygine er sterkt knyttet til sin mor, men av og til går det så fillene fyker, forteller de til VG. Under filming hjemme i Ålesund tenner mor Trude på alle pluggene og skjeller ut datteren sin foran åpent kamera.

Svarte skjermer

Gullrutens-showet sendes på TV2 fredag klokka 21.40. Prisutdelingen ledes av Sigrid Bonde Tusvik og Morten Hegseth og sendes fra Clarion Hotel Oslo.

480.000 Get-kunder, mange av dem på Romerike, vil trolig ikke få med seg showet, for fortsatt er det stillstand i konflikten mellom Telia-eide Get og TV2. Det har resultert i svarte skjermer for alle som er kunder av Get.

Kommentarer til denne saken