Elleve nye smittetilfeller på Romerike

Torsdag meldes det om elleve nye smittetilfeller på Romerike. Til sammen har nå 658 romerikinger vært bekreftet smittet av koronaviruset.

DEL

Lillestrøm: Torsdag er det meldt om fem nye smittetilfeller i Lillestrøm. Til sammen 211 personer har vært smittet av koronaviruset i kommunen, og minst 139 av disse er friskmeldte.

Ullensaker: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Ullensaker torsdag. Dermed har til sammen 73 personer vært bekreftet smittet. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Lørenskog: Torsdag meldes det seks nye smittetilfeller i Lørenskog. Totalt har 127 personer fått påvist smitte. Kommunen oppgir ikke lenger informasjon om antall friskmeldte, da ansvaret for oppfølging er overført til fastlegene. De opplyser likevel at de fleste skal være friskmeldte.

Nittedal: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen siden helgen. Til sammen har 53 personer vært bekreftet smittet. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Rælingen: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Rælingen torsdag. Totalt har 40 personer påvist smittet av viruset, og 38 av disse er friskmeldte. Kommunen har også ett dødsfall knyttet til koronaviruset.

Nes: I Nes kommune er det ikke meldt om noe nytt den siste tiden. 20 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person vært bekreftet smittet av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Gjerdrum: Kommunen har ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Ti personer har fått påvist smitte av viruset i kommunen. De har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Eidsvoll: Kommunen har ikke fått bekreftet noen nye smittetilfeller torsdag ettermiddag. Totalt 42 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er nå friskmeldte.

Nannestad: I Nannestad har totalt 19 personer vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Aurskog-Høland den siste tiden. Totalt ti personer har vært bekreftet smittet av viruset. Åtte av disse er friskmeldte, mens to av de smittede er døde.

Enebakk: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har 52 personer fått påvist smitte av koronaviruset, og minst 48 av disse er nå friskmeldte. Kommunen har hatt seks koronarelaterte dødsfall.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken