Gå til sidens hovedinnhold

Sikret gigantavtale til 100 millioner

Artikkelen er over 4 år gammel

Elkjøp med hovedkvarter på Lørenskog har sikret seg tidenes største avtale med bedriftsmarkedet.

Det melder selskapet selv i en pressemelding torsdag.

Avtalen som er gjort med Sparebank 1 Banksamarbeidet DA, har en estimert totalramme på 100 millioner kroner og varer over fire år.

Det er leveranse av mobiltelefoner og nettbrett til selskapet Elkjøp nå skal stå for.

— Dette er fantastiske nyheter for oss og det er meget gledelig å se alt arbeidet vi har lagt ned i B2B-satsningen vår de siste årene nå bærer frukter. Leveranse av produkter og tjenester knyttet til data og telekom er noe vi har jobbet målrettet med i lang tid og at en så stor og seriøs aktør som SpareBank 1-alliansen nå har valgt å inngå denne avtalen med oss er en stor fjær i hatten, sier lederen for bedriftsmarked i Elkjøp, Vegard Bjerkvik.

Les også

122 ansatte mister jobben: – Vi visste ingenting

Største avtale noensinne

— Avtalen med SpareBank 1-alliansen er den største i B2B-sammenheng for Elkjøp noen sinne, men slik vi ser det er dette bare begynnelsen. Vi er nå rigget til å håndtere denne type avtaler fremover, og det er ikke tvil om at denne kontrakten vil være en viktig referanse. Vi mener selv vi har kompetanse, volum, logistikk, og lokal tilhørighet, alle elementer som gjør at vi kan være en seriøs utfordrer. I tillegg prøver vi alltid å finne fleksible løsninger for kundene, og ikke nødvendigvis bare drive ting videre slik de alltid har vært, sier Bjerkvik.

Avtalen med SpareBank 1-alliansen begynner først å løpe ved inngangen av 2017, og Elkjøp tar da over for Kjedehuset.

Les også

Her kommer det nye ladestasjoner

 

Kommentarer til denne saken