Hvert år dreper elgen 2-3 personer og forårsaker mer enn 20 alvorlige ulykker. Og sammen med resten av hjortefamilien beiter de ned småskogen og gjør livet vanskelig for andre små dyrearter. Dessuten er en elgku med kalver en livsfarlig morder. Bjørnen kan også være farlig og bør fjernes sammen med jerv og mår; farlige og frekke rovdyr.

Jeg vet om flere hytteeiere som hater kuene som av og til krysser tomta og legger svære ruker som er håpløse å fjerne. En annen ting som aldri blir nevnt, er sauene som ligger og breier seg på smale og svingete fjellveier. Her er det sikkert store mørketall om antallet biler som har havarert for å unngå sauedrap.

Et stort antall sauer representerer i den forbindelse en stor trafikkfare. Vi må også vurdere om rovfuglene skal tas ut; som det heter. Det er klart hva de kan forårsake. Måkene bør slå følge ut; irriterende skapninger. Jeg er litt usikker på fisken; det er vel bare haien som er farlig. Men vi kan jo ikke spise den; oppdrettsfisken er full av virus og de andre av kvikksølv.

Best å høre på MDG; blir veganere og drikke kaffelatte på Grünerløkka.