Elektrogrossist flytter fra Oslo til Romerike

Artikkelen er over 1 år gammel

Elektrogrossisten Etman flytter administrasjon og hovedlager fra Oslo til ny logistikkpark på Lindeberg.

DEL

Elektroselskapet skal flytte inn i den nye logistikkparken eiendomsutvikler Bulk Infrastructure er i ferd med å bygge opp på Lindeberg i Sørum.

– Vi vokser raskt og trenger mer plass, sier administrerende direktør Henning Berg hos ETM Øst AS, et av selskapene i Etman International ASA.

Etman har ett produktspekter som dekker LED belysning, stikkontakter, brytere, kabler, sikringsprodukter og annet innen boligelektronikk. I tillegg til administrasjon og lager i Oslo, har de en proff-butikk på Kjeller. Nå samles altså på ett sted.

– Lindeberg blir arbeidssted for 15 ansatte, sier Berg.

– En outsider

– Vi er per i dag en outsider i et stort marked, men vi har fått et godt fotfeste i boligmarkedet. Vi skal fortsette å utfordre de etablerte grossistene. Etman begynner å bli godt etablert i Skandinavia, og vi jobber i flere europeiske land for å utvide vår virksomhet, sier Berg.

Selskapet har økt omsetningen jevnt siden oppstarten i 2008, og har blitt kåret til Gasellebedrift fire ganger. Med selskapets vekst og planer for videre utvikling, flytter ETM Øst AS inn i 3500 m² bestående av kontorer, lager, og proffbutikk.

– Ved å velge disse nye lokalene til vår virksomhet, øker dette vår vekstmulighet på lengre sikt. Beliggenheten er sentral i ett aktivt område innen boligbygging, og den er gunstig plassert, både for kunder, og som en attraktiv arbeidsplass for nye og eksisterende ansatte, sier Berg.

– Bra for Oslo

Den nye logistikkparken til Bulk Infrastructure er et prestisjeprosjekt for eiendomsutvikleren. Området er på 250 mål og de første byggene skal stå ferdig allerede i år. Det er tidligere blitt kjent at maskinleverandøren Sigurd Hesselberg AS, råvareleverandøren Alimenta samt den europeiske markedslederen innen slanger og ledningskomponenter, Hydroscand også flytter til industriparken.

Utleieansvarlig Dag Klem i Bulk Infrastructure AS mener Etman har gjort det eneste rette på flere områder.
– Hovedstaden vår trenger at flere store bedrifter gjør som Etman, flytter ut av sentrum og frigjør plass til boliger i sentrumsnære strøk, sier han.

Etman flytter inn på Lindeberg 1. september 2020.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken