Bassengrapporter er forsinket

VENTER PÅ RAPPORT: Eidsvollhallen er stengt inntil videre.

VENTER PÅ RAPPORT: Eidsvollhallen er stengt inntil videre. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

To konsulentrapporter om bassengsaken i Eidsvoll er forsinket, men ordføreren har tro på at det ikke vil forsinke den videre prosessen.

DEL

Eidsvoll kommune har engasjert til konsulentselskaper til å se på tekniske og økonomiske konsekvenser ved en overgang fra rensemetoden Poolsan til klorrensing ved Eidsvollhallen og Råholt Bad. Bakgrunnen er at svømmerne blir syke av å svømme ved Råholt Bad, noe de mener skyldes Poolsan.

Behandles politisk

Tirsdag til uka står bassengsaken på sakskartet i to av Eidsvoll kommunes hovedutvalg. Da skulle etter planen den første reelle behandlingen av den betente saken finne sted.

Les også: Baner vei for klor i bassengene

– De to utvalgene vil få et tynnere beslutningsgrunnlag siden rapportene er forsinket. Derfor blir det nok bare orientert om prosessen i disse møtene, sier ordfører John-Erik Vika.

Tror på en ny vår

Rapportene vil foreligge først en eller to uker etter de nevnte utvalgsmøtene.

– De bør i hvert fall være klare til formannskapsmøtet 27. februar, slik at administrasjonen kan gi en uttalelse og innstilling til det møtet. Vi er spente på rapportenes innhold. Hvis alt går på skinner bør Eidsvollhallen være oppe og gå i april og Råholt Bad i mai.

– Samtidig minner jeg om at både idrettsbassenget, velværebassenget og barnebassengene på Råholt er åpne etter gode vannprøver, sier Vika.

Artikkeltags