Gizmo fortsatt savnet fra Sørum

Av
DEL

InnsendtI Sørum 

Gizmo har vært savnet i over 2 uker nå. Han er sporløst forsvunnet og situasjonen er fortvilende for både eier og folk som har stått på for å finne Gizmo.

Vi har likevel ikke gitt opp håpet på å finne han i live da det finnes veldig mange lune steder han kan gjemme seg på. Han kan også ha funnet seg noe mat underveis.

Vi ber derfor alle som bor i Sørum og dere som bor i strekningen Lørenfallet/Frogner ut mot vei 171 om hjelp nå! Vi ønsker hjelp til å saumfare boder, uthus, garasjer, under verandaer, busker og kratt. Det viktigste er å lete på lune steder hvor han kan skjule seg. Dette gjelder også for f.eks lagerlokaler tilknyttet industriområder og byggeplasser i sentrum og ut mot veien.

Vi vil poengtere at Gizmo er en veldig liten hund og kan gjemme seg på mange steder. Han veier bare 3 kg og er på størrelse med en liten katt. Derfor viktig å se veldig godt etter og gjerne lete en ekstra gang. Vi ber også alle om å være obs på andre tegn som f.eks skjærer /kråker som viser interesse for noe/pirker i noe og eventuelle synlige potespor. Gizmo har poteavtrykk på størrelse som en katt men med synlige klør. Alt må sjekkes ut! Sett gjerne ut myk mat som lukter godt.

Det utloves både blomster og DUSØR til den som klarer å finne han eller som har tips som kan løse forsvinningen.

Vi fikk dessverre inn en observasjon 6 dager for seint. Hadde vi fått den med en gang ville Gizmo sannsynligvis vært hjemme nå da vi samme dag hadde sporhund ute.

Han er skeptisk til mennesker han ikke kjenner og er nok veldig redd, så ikke prøv å få tak i han selv men ring umiddelbart! Vi kan nås til alle døgnets tider.

Alle som ferdes på strekningen Lørenfallet/Frogner oppfordres til å ta kontakt hvis han har blitt observert fra og med søndag 17 februar fram til nå.

Mvh

Gry 90623691

Hege 46839908

Gizmo er en blanding av kinesisk nakenhund og chihuahua. Han har litt hvit pels på hodet og halen, ellers naken.

Send inn tekst og bilde «

Savner eller har du funnet et dyr? Her kan du sende inn din etterlysning!

Artikkeltags