[ao.no] Kringsjå-beboeren, opprinnelig fra Fredrikstad, hadde stor suksess med det norske herrelandslaget i fotball mellom 1990 og 1998. Han trente blant landslaget til sitt første mesterskap på nesten 60 år da de kvalifiserte seg for fotball-VM i USA i 1994.

Fire år senere kvalifiserte Norge seg for VM i Frankrike, hvor de måtte slå storheten Brasil for å avansere til åttendedelsfinalen.

«Miraklet i Marseille» blir kampen kalt, etter at sene scoringer fra Tore André Flo og Kjetil Rekdal snudde kampen i Norges favør.

– Da vi relanserte Kræsj Pink, så vi et engasjement vi aldri har sett tidligere. Nostalgien som følger iskrem-klassikerne er stor, og vi tror folk er klare for enda en klassiker. Denne gangen Drillo-isen, slik alle husker den, sier markedsdirektør Anne Borgen Sturød i Diplom-Is i en pressemelding.

– Det er hyggelig at Diplom-Is ønsker å bringe tilbake isen. Jeg fikk være med på prøveproduksjon hos Diplom-Is i høst, og det var fascinerende å se hele prosessen fra ispinne til ferdig produkt. Jeg husker isen som veldig god på 90-tallet, men må si jeg synes den smaker enda bedre denne gangen, sier hovedpersonen selv, Egil «Drillo» Olsen.