Gå til sidens hovedinnhold

Drapssiktet mann: – Har knyttet seg til drapshandlingen

Mannen som er siktet for drap av en kvinne på Hellerud har erkjent de faktiske forholdene i saken.

– Siktede knyttet seg til drapshandlingen, samt kjøringen på E6. Han erkjenner de faktiske forhold. Han har per nå ikke tatt stiling til straffeskyld. Politiet kommer ikke til å kommentere innholdet i forklaringen til siktede, men kan bekrefte at han samarbeider med politiet, opplyser Oslo-politiet i en pressemelding.

– Han har forklart seg detaljert og samarbeidet med politiet, svarer siktedes forsvarer, Cathrine Grøndahl i en SMS til Avisa Oslo onsdag morgen.

– Hvordan stiller han seg til straffskyld?

– Formelt har vi ikke kommet dit i avhøret, svarer Grøndahl.

Den rumenske mannen i 20-årene er siktet for drapet på en 25 år gammel kvinne på Hellerud. Han er i tillegg siktet for drapsforsøk på to personer i 50-årene etter at han tok seg over i motgående kjørefelt på E6 ved Morskogen i Eidsvoll.

Ulykken avdekket drap

Det var like etter klokka 06.00 tirsdag morgen at politiet fikk melding om en trafikkulykke på E6. Der tok en bil seg gjennom en bom og kjørte knappe to kilometer nordover – i den sørgående retningen før han kolliderte inn i en møtende bil.

Alle de tre involverte skal kun ha blitt lettere skadet.

Informasjon politiet fikk på stedet kort tid etter ulykken gjorde at politiet fant fram til leiligheten på Hellerud ved 07-tiden samme morgen. Der ble den 25 år gamle kvinnen funnet død og politiet igangsatte drapsetterforskning.

Les også

Kjørte ned bom og krasjet inn i møtende bil på E6 – nå er han siktet for drap i Oslo

Kommentarer til denne saken