Gå til sidens hovedinnhold

Disse parene skal utfordre forholdet i Dplay-satsningen «Singletown»

Artikkelen er over 1 år gammel

Lokalt par med. – Vi tester jo selvfølgelig forholdet vårt ved å være med på dette

[Nettavisen:] I Dplay-satsningen «Singletown» setter fem kjærestepar forholdet på pause for å teste ut singellivet. Parene deles opp og bor i to ulike leiligheter i Oslo, der singellivet kan friste med ville fester, spennende utfordringer og luksuriøse dater.

Parene får ikke ha noe kontakt med hverandre, men får likevel et innblikk i hva som foregår i den andre leiligheten gjennom det som kalles «X-files». Der blir deltakerne plassert foran en tv-skjerm der de får se hva kjæresten gjør.

Med andre ord er det en spennende tid i vente for de fem parene – som til slutt må bestemme seg for om de vil forlate programmet med eller uten hverandre. Vil forholdene vare?

Skal vi tro samtlige av deltakerne har de allerede funnet drømmepartneren. Det gjenstår derimot å se om de har rett.

Celine og Edvin

Celine Walløe (19) og Edvin Pettersen (22) sier til Nettavisen at de har meldt seg på «Singletown» for moro skyld.

De har vært kjærester i ett og et halvt år, og bor sammen i Lørenskog. Den største utfordringen blir å være fra hverandre uten å kunne ha noen form for kontakt, tror de.

– Vi har jo nesten aldri vært så lenge fra hverandre. Jeg var på ferie i en uke i desember i fjor, og det var ille. Men da kunne vi i det minste snakke sammen på telefon, sier Edvin.

Både Celine og Edvin går inn med innstillingen om at de vil forlate «Singletown» som kjærester, til tross for at de har opplevd at andre har stilt spørsmålstegn rundt deltakelsen.

– Vi tester jo selvfølgelig forholdet vårt ved å være med på dette, men vi er ikke redde for at noen er utro eller noe sånt. Folk tenker jo: «Hva er galt med dem? Bare vær kjærester, stoler dere ikke på hverandre?». Men vi er bare et gøyalt par.

– Vi liker å prøve nye ting, og tror dette blir en spennende opplevelse, supplerer Celine.

Møt alle deltakerne i videoen øverst i saken!

Emil og Jenny

Emil Wille Gramstad (21) og Jenny Nysæther Hagen (23) møttes under innspillingen av vårens «Paradise Hotel».

Siden har de vært uadskillelige, og blitt samboere i Bergen.

Paret meldte seg ikke på «Singletown» selv, men fikk en forespørsel fra produksjonen om det var noe de kunne tenke seg å være med på. Etter et par runder kom de frem til at det var en gylden mulighet til å vise tv-seerne mer av seg selv.

– Det blir nok veldig uvant og helt jævlig å ikke se Emil hver dag. Vi har bare vært et par dager fra hverandre før, så det blir spennende å se om det går bra, sier Jenny til Nettavisen.

Kjæresten sier seg enig:

– Det blir helt grusomt å ikke ha henne ved min side hver dag. Bare det å våkne og legge meg med henne er det som gjør dagen min bra. Så det kommer ikke til å bli noe gøy, nei.

Duoen legger ikke skjul på at konseptet er skremmende, men tror likevel de vil komme godt ut av det hele.

– Vi hadde løyet om vi sa at vi ikke kjente på noen frykt. For det vil jo alltid være en frykt i bakhodet der du er redd for at det verste kan skje. Men jeg tror det skal gå bra, mener Emil.

Emir og Charlotte

Emir Pllana (24) og Charlotte Arnesen (26) har vært kjærester i halvannet år, og er også samboere.

De har meldt seg på «Singletown» for å oppleve noe nytt og spennende i en ellers ganske A4 hverdag, og sier til Nettavisen at de alltid har hatt lyst til å være med på reality.

Da det dukket opp et konsept bygget rundt parforhold var de derfor ikke vanskelige å be.

– Det blir tungt, men vi stoler på hverandre. Så det skal gå bra, sier Emir og får støtte av kjæresten.

Men selv om duoen stoler på hverandre er det ikke til å stikke under stol at liknende realitykonsepter ikke alltid har endt godt tidligere. Dermed er også frykten for at noe skal skjære seg underveis i innspillingen naturlig nok til stede.

– Jeg frykter jo at Emir skal finne seg noen andre der inne. Jeg håper jo ikke det skjer, sier Charlotte før Emir skyter inn:

– Jeg er 100 prosent sikker på at det ikke skjer.

Mathias og Michelle

Unikt for Mathias Luther (23) og Michelle Flygel (22), er at de ikke offisielt er kjærester. Ikke enda.

De er begge bosatt i Tromsø, der Mathias studerer statsvitenskap og Michelle jobber i barnehage. De har vært av og på i et års tid, men altså aldri satt et stempel på forholdet. Duoen kan likevel fort oppfattes som et par utad.

– Det som er veldig spesielt for oss er at vi er såpass mye sammen. Vi gjør alt sammen, reiser sammen og ser hverandre dag inn og dag ut. Vi har et veldig nært forhold, og har blitt veldig glade i hverandre, sier Mathias til Nettavisen.

De har takket ja til å delta i «Singletown» med en nysgjerrighet for å finne ut om de trives best som single eller om det kanskje kan bli noe mer mellom dem i fremtiden.

– Det sier jo veldig mye om hvor vi har hverandre, sier Michelle, hvorpå Marcus svarer følgende på spørsmål om de skal bli kjærester om ting går deres vei etter innspilling:

– Det er i alle fall et stort steg i riktig retning. Hvis ingen klarer å komme inn her og konkurrere med Michelle, så sier det meg veldig mye. Men det er et maraton, ikke en sprint.

Mari og Stian

Mari Nygaard (27) og Stian Himberg (34) beskriver seg selv som et morsomt, spontant og sosialt par.

Det var Mari som først så at Discovery søkte deltakere til et nytt konsept på Instagram og sendte en melding til Stian og spurte om det var noe de skulle melde seg på. Et halvt minutt senere tikket en melding med «ja» inn på telefonen.

– Vi er med for å teste forholdet, se litt hvor vi står. Men vi håper jo selvfølgelig vi går ut av dette sammen som et enda sterkere par enn da vi kom inn, forteller Stian til Nettavisen.

Mari og Stian har datet i et års tid, men har ikke offisielt satt sivilstatusene sine til «i et forhold» på Facebook.

Frykten for at «Singletown» potensielt kan ødelegge for at de går «Facebook-official» ligger naturligvis i bakhodet.

– Men vi er såpass godt kjent med hverandre og trygge på hverandre at jeg tror det skal gå fint, sier Stian.

Paret har ikke satt noen regler for hva som er lov og ikke lov nå som de setter forholdet på prøve.

– Hvis Stian er på en hyggelig date og de ender opp med å kysse så er ikke det verdens undergang og noe jeg skal gråte over. Men jeg tror ikke jeg blir så glad for noe mer, sier Mari.

Kommentarer til denne saken