(Nettavisen): Forrige uke måtte Nissen forlate «Maskorama», og lørdag måtte nok en kjendis ta av seg masken og avsløre identiteten sin foran både detektivpanelet og tv-seerne over hele landet.

De fire gjenværende deltakerne som kjempet for finaleplass framførte lørdag to låter, der en av dem var i en duett med en annen kjent sanger. Til slutt måtte en av de foreløpig ukjente kjendisene ta av seg masken og avsløre sin identitet.

Det var til slutt Nøkken som fikk færrest stemmer, og ikke får bli med videre til finalen.

Bak masken skjulte Margaret Berger seg.

– Jeg har hatt det så gøy, og spesielt gøy med at folk har vært så forvirra. Og egentlig kost meg litt med å skrøne og lyve litt, sier hun etter at masken er av.

Ulrikke Brandstorp tilbake i konkurransen

Under lørdagens opptreden var det duket klart for duett. De ukjente kjendisene hadde med seg hver sin sanger på opptreden, og Nøkken hadde med seg tidligere «Maskorama»-vinner Ulrikke Brandstorp (26) ut på scenen.

Nøkken og Brandstorp framførte «Säg mig var du stor» av Zara Larsson, og med den opptreden kunne man med sikkerhet si at det ikke var Ulrikke Brandstorp som skjulte seg bak masken, slik detektiv Ravn hadde grublet på tidligere.

Den tidligere «Maskorama»-vinneren er for tiden aktuell med musikalen «Mamma Mia» og kunne fortelle i full ekstase at det var gøy å være tilbake i programmet.

– Jeg ble kjempe nervøs, det trodde jeg ikke at jeg skulle bli, røper Brandstorp.

– Og det var så stas, la hun opphisset til.

Under semifinalen overrasket også Marion Ravn, som sitter i detektivpanelet sammen med Nicolay Ramm og Jan Thomas, på scenen i duett med Snømonsteret.

– Den så jeg ikke komme, utbrøt Jan Thomas etter at Ravn hadde sunget. Ravn var for øvrig forvirret selv etter å ha sunget med Snømonsteret:– Snømonsteret har levert fra dag én, og når nye høyder hver lørdag. Men stemmen hans forandrer seg veldig, så jeg er veldig forvirra, sa Ravn.

Stod på huk for å virke lavere

Forrige uke var det som nevnt Nissen som måtte ta farvel med publikum og den populære konkurransen.

Da Nissen tok av masken og avslørte sin identitet var det tidligere kulturminister Abid Raja (V) som gjemte seg bak det hvite nisseskjegget. Han fortalte at å få være hele Norges nisse, var noe av det beste han hadde vært med på, etter å ha stått på huk inne i kostymet sitt, for å virke lavere enn han er.

Den danseglade Nissen hadde tidligere blitt gjettet på av detektivpanelet og var den flest nordmenn hadde stemt på.