Gå til sidens hovedinnhold

– Det passer meg som fot i hose å snylte på deres familieliv

Else Kåss Furuseth gleder seg til å bli tante når søsteren Cecilie får barn ved juletider. Og hun vet akkurat hva slags tante hun skal bli.

– Jeg skal snylte på deres familie, som en slapp tilkallingsvikar, sier Else i et intervju med ukebladet KK denne uka.

Else Kåss Furuseth utforsket ideen om selv å få barn i serien "Else om barn", som gikk på TV Norge i fjor. Hun var med på fødsel, intervjuet fostermødre, adopivmødre og mødre som hadde blitt gravide ved kunstig befruktning.

Mot slutten av programmet konkluderte hun med at hun ikke skal få barn, og at det er fullt mulig å leve et lykkelig liv uten å bli mor.

Nylig ble det kjent at Cecilie Ramona Furuseth er gravid. Hun og kjæresten Anthony Harrison venter barn ved juletider. Else Kåss Furuseth sier til KK at hun er glad på parets vegne.

– Om Cecilie blir halvparten så god mor som søster, blir dette sabla fint, sier hun.

Søstrene fra Jessheim har hatt stor suksess med NRK-podcasten "The Kåss Furuseths". Begge søstrene har fortalt åpent om de tette familiebåndene i Kåss Furuseth-familien. Else Kåss Furuseth forteller i intervjuet med KK at pappa Christian Furuseth ble så glad over babynyheten at han dristet seg til å poste en solbrille-smiley.

– Menn i 60-årenes velter ikke akkurat av stolen, og deres største kompliment er å legge på en solbrillesmiley. Da er det god stemning, og B-mor og jeg har allerede kjøpt gulljoggesko i den minste størrelsen, sier Else.

Kommentarer til denne saken