«So much has been said and sung of beautiful young girls, why don't somebody wake up to the beauty of old women? Harriet Beecher Stowe (1811-1896)»

Det har også forundret meg; det er så mange skjønne gamle damer. De fleste har beholdt sin feminine ynde. Blikkene, gestikuleringen og stemmen har sjelden forandret seg. Dessuten; gamle damer er i besittelse av en klokskap og en virkelighetsforståelse som du må lete lenge etter hos gamle menn; hvis du i det hele tatt finner noe. Eldes du sammen med kjæresten din er du blant de aller heldigste.

Ingen gir deg mer kjærlighet og omsorg. Du må bare ikke glemme å takke henne, hjelpe henne, fortelle om dine følelser for henne. Og støtte henne; uansett. I vår mannssjåvinistiske boble har vi nok lett for å glemme; egoismen har tatt et solid grep. Sprekk bobla, slutt å synes synd på deg sjæl. Vis den hengivenheten du vet du har. Hvis problemer etter et langt liv med fotball og øl; fake it till you make it. Før det er for sent! Skjønnheten som du kapret er der fremdeles og du ser det.

Hun er av følsomme slaget; det skal ikke mye til før du har henne tilbake. Det er opp til deg. Godt Nyttår!

Ola Pramm, Lillestrøm