↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

905 97 134

Besøksadresse

Skogfaret 54
2020 SKEDSMOKORSET
  1. Beskrivelse

Vil du ha et seriøst lite og effektivt entreprenørselskap med på å gjennomføre ditt prosjekt? Da er du på rett sted. Vi har 26 års erfaring med å hjelpe kommuner, bedrifter og privatpersoner med god gjennomføring. - Be gjerne om uforpliktende tilbud! 

Når du vil at et prosjekt skal gjennomføres smidig, raskt & med gode løsninger så velger du oss. Her hos oss får du en bedrift med sterk yrkesstolthet og med et stort fokus på smidige løsninger. Vi en forholdsvis liten, men effektiv bedrift med medarbeidere som yter det lille ekstra for hver kunde. Vi har gode samarbeidspartnere som gjør at du som kunde kan forholde seg til en gjennom hele prosessen, å får levert alt fra graving til en ferdig bolig. Med dette får du som kunde et ryddig og godt forhold til ditt prosjekt, med god oversikt.  

Hos oss får du arbeidet utført med høy effektivitet og et godt sluttprodukt. Du skal også få tak i oss, for vi satser på å være åpne og tilgjengelig for deg som kunde, og følger opp ditt prosjekt hele veien. Du får en entreprenør som er løsningsorientert og gjerne kommer med forslag til deg om hvordan jobben kan utføres mest mulig solid og effektivt. Vi har tilgang på alt av utstyr og har maskiner til alle typer jobber.

Vi har også spesiell kompetanse innen senking av kjellergulv og utbygging av kjellere i eldre boliger.

 

Kontakt oss for gratis befaring, hvis du ønsker å:

  • få avklart budsjett på ditt prosjekt
  • få forslag til løsninger som kan spare deg tid og penger


...ja da bør du be om et pristilbud!


Vi har lang erfaring og tilbyr smarte praktiske løsninger innen graving og andre bygg og anleggstjenester.


Har du spørsmål så ta kontakt via skjemaet på vår hjemmeside, eller ring oss via telefon 90597134 // mail: [email protected]

  • Alt av grunnarbeider og anleggsgartnerarbeider
  • Fjellsprengning
  • Betongarbeider av alle slag
  • Tømrerarbeider
  • Vann og avløpsanlegg
  • Massetransport